måndag, december 14, 2009

fake it till you make it....

Vaknade som sagt inte så bra imorse, och dagen har bara fortsatt i samma bana, det började egentligen redan igårkväll när jag satte mig och betalade alla påminnelser som jag tyvär dragit på mig eftersom ekonomin varit väldigt stram sedan Sandra flyttade ut, men nu tack vare skattepengarna kunde jag betala ikapp, stoppa in pengar i alla hål som tyvär uppkommit mm mm.
Men jag är duktig på att fejka till jag mejkar så att säga, jag visar aldrig utåt att det är riktigt dåligt, utan går på med ett påklistrat smile, Undviker att låta mina problem påverka andra eller hur jag förhåller mig till mina vänner!
Men att alltid hitta på anledningar att man inte kan följa med på saker, ta en öl, träffas mm tar ibland sin sida men jag kämpar vidare, jag vet att det snart kommer bli bättre.
I might be poor right now BUT ILL NEVER BE BROKE!

.... men det e ju helg

Min klocka ringde kl 06:00 imorse, jag tog upp den tittade på den och undrade varför jag ställt larmet, det är ju helg.....
stängt av larmet, vänt på mig och somnat om.
30 minuter senare vaknade jag till och kom på att NEEEJ det e ju måndag och flyger upp ur sängen, väcker Michelle och kommer iväg, och är bara 5 minuter sen när vi väl e på dagis.