söndag, augusti 30, 2009

HP och Blåbär

Ikväll ska jag iväg på en HP i Malmö.
är riktigt kul att komma iväg på sådant här igen, märker hur mycket man saknat det, och för en gång skull på väldigt länge så känns det bra och rätt.
Och blåbär är ju alltid gott :)

Kräftskivan

Var en mycket lyckad och kul kväll igår
Vi träffades alla hemma hos Emma igår vid 6 tiden på kvällen, och så fixades det i ordning det sista, alla hade fått någon uppgift att fixa med sig till Kräftskivan
Själv skulle jag ha med mig kräftor och vitlöksbröd.

Kräftorna köpte jag samma dag, så det var ett fruset paket jag bar hem vid 11 tiden från Ica.
Då började tankarna i huvudet röra sig, jag kan ju inte komma dit med frusna kräftor... haha hade ju varit lite typiskt :)
Så jag sökte på nätet och efter mycket om och men så hittade jag hur man gör kräftlage till frusna kräftor, (alla andra jag hittade krävde levande kräftor)
Så sagt och gjort, vatten, öl, socker, salt och Dill fixades till, sen ner med de frusna kräftorna där i, så fick dom ligga och gotta till sig de timmarna det var kvar till Kräftskivan.

Väl när alla kommit så fick vi göra våra egna hattar, eller måla dom i varje fall, min blev en rock kräfta med läderjacka, var mycket stolt över den även om den inte fick en enda röst på omröstningen hmm...

Många rolia lekar hade vi också som Eli hade tagit fram, och wohoo jag vann den ena, ett paket tops var mitt pris :) dock tror jag att jag glömde det hos Emma, får väl se om jag kan få tillbaka det haha.

Var massa god mat och god dryck så klart och vi snackade skit till långt in på natten, tror klockan var runt halv 3 när jag var hemma, vi skulle ju egentligen gått ner till Palmfestivalens öltält också, men det glömde vi helt och hållet bort.

alla bilder från kvällen kan ni finna här

By now you know that

By now you know that
I'd come for you
No one but you, yes I'd come for you
But only if you told me to
And I'd fight for you
I'd lie, it's true
Give my life for you
You know I'd always come for you