torsdag, april 15, 2010

Buddha

"Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned." - Buddha

Gårdagens middag




Gårdagens middag blev ännu en av mina favorätter


en enkel ugnsbakad falukorv och för Michelles skull med spagetti till, hon älskar spagetti.
Måltiden på bilden var inte min falukorv utan en googlad bild ska tilläggas.


Väldigt enkelt.

Skär snitt ner i halva falukorven klufta ett äpple i små klyftor och tryck ner i dessa snitten

lägga korven i en ugnssäker form häll 2 burkar krossadetomater runt om och skiva lite lök och lägg i med, i mitt fall la jag även lite svamt och rörde runt alltihopa.

lägga ost över hela kittet och in i ugnen i c:a 40 minuter

koka ris eller pasta och ha till.

Slash


Läste en intervju med Slash för ett par dagar sedan, han har släppt en egen soloplatta i år, och tydligen ska den vara riktigt bra, så jag letade upp den på Spotify, och började lyssna.

Han har ju gäst sångare på alla låtarna då han själv inte sjunger :)

bl.a. ett otippat kort, nämligen Fergie, och shit, hon kan sjunga rock också, de låtar jag hört på plattan är riktigt bra, kommer bli bra i bilen nu när jag kan köra spotify där också!

Jag vill inte veta


Var nere vid huset igår och de som köpt det.
dom hade en massa frågor om telefonin, nätverket och hur värmepannan funkar, sådant de kunnat kolla i manualen och sådant som jag berättat tidigare! men snäll som man är så även om det inte ligger på oss att göra mer än det som vi har på papperet så sa jag att jag kunde komma dit.
Men då köparen är väldigt pratglad av sig så började han berätta att de skulle sätta igen en dörr där upp ta upp ett hål i en vägg.
dom hade grävt upp båda träden som jag kämpat för att rädda efter att huset byggts både äppelträdet med väldigt goda äpplen och körsbärsträdet var nersågade och uppplockade.
Men jag vill itne veta, jag vil verkligen inte veta vilka förändringar eller vad de ska göra med huset, det har kostat mig så mycket blod svett och tårar, så mycket jag lagt ner på det så vill jag inte veta vad de ska ändra på, riva, bygga om mm mm.
Jag vill inte veta att deras hund springer upp och ner i den dyra fina ektrappan som vi satte in mm mm.