fredag, oktober 03, 2008

en sådan skum dag

Då var fredagen nästan slut!
har varit så mycket som hänt idag, fick imorse ett hej hur mår du från en ganska oväntad person, var väldigt trevligt i varje fall och gjorde mig glad.
men sen blev det bara tyst, hmm jaja tänkte jag.
hade lite små möten och massa saker som jag behövde gå igenom på jobb, kändes som en sådan dag när jag hade mycket och samtidigt inget men ändå var sysselsatt hela dagen.
en del viktiga möten!
på eftermiddagen så pratade jag med den personen igen i varje fall, var väldigt trevligt, och jag var glad att vi kunde prata så mycket igen.
Tack till dig :-)
sen på kvällen när jag kommit hem och hämtat min prinsessa, så hämtade vi upp Sandra och så gick vi ner till Hemmakväll och hyrde en film till Prinsessan och in på ica för att handla lite till kvällen, ska äta lite kex och ost, och ta ett glas vin idag, varit sugen på det.
Och prinsessan hade bestämt att vi skulle äta Våfflor till middagen, och det är ju fredag så det kunde ju vara trevligt!
Sandra gick iväg för att träna, så jag och Prinsessan tittade på Nicke Nyfiken och åt goda frasvåfflor med glass och sylt mmmm mums!

Macke och Camilla kom förbi, de skulle låna lite verktyg, och så de stannade en liten stund och satte sig och pratade, det var mycket trevligt, vi sa att vi skulle göra något snart igen.
Mycket trevligt i varje fall med lite sällskap.
Nu skriver jag av mig lite dagens blogg, och sen ska jag ut och kolla någon bra serie, äta ost och dricka vin.
sen blir det väl sängen.
ska ju träna imorgon!!!

Dagens Citat:
Att ha en vän är som att vakna och känna att solen skiner.

Dagens Låt:
För att jag fortfarande håller på med mina gamla CD

en klassiker


Beställde idag födelsedagspresent till min lilla ängel!