onsdag, november 10, 2010

Ni som funderat på att prova


Nu är helt rätt tillfälle

Som de flesta av er vet så jobbar jag med att marknadsföra Kyänis hälsokost.
som är 3 helt naturliga kosttillskott, där vårt flaggskepp är Kyäni Sunrise finns även en sida på svenska http://gokyani.com/sv/product/sunrise
Väldigt enkelt är detta en Hälsoshot som man tar tillsammans med sin frukost varje morgon.
Den består av 10st "Superfrukter /bär" som har forskats fram för att ge en optimal blandning med ett helthelt antioxidant skydd.
Dock tänker jag inte gå in på varje enskild frukt och bär, det kan ni dels läsa om ovan, eller om man googlar på respektive bär och frukt får man upp massor med information.

Det jag kan berätta om denna är att jag själv druckit dom nu i ett år och sedan dess har jag inte varit sjuk en enda dag, lite förkylningar har kommit men försvunnit lika snabbt igen, och normalt är jag småförkyld hela Vinterhalvåret. Jag kände inte av min allergi i somras, och jag kan nu utan att min näsa och ögon svullnar upp följa med Michelle till ridskolan. För mig är detta jätte stort.
Mer så är jag mycket piggare, även nu på höst och vinterkanten.
så detta är lite av vad ett tillskott på äkta vitaminer kan göra för dig.

anledningen att just nu är helt rätt tilfälle att prova är för att dollarn är väldigt låg, nere i 6,50kr just nu, det gör att en låda som inklusive frakt och moms kostar 48$ blir endast 325Kr dvs mindre än 11kr om dagen för din hälsa!

Skulle man sedan som kunde inte vara nöjd har man även 30 dagars pengarna tillbaka garanti, även om man under dessa 30 dagar skulle ha gjort slut på produkten, men inte var nöjd.

Så jag rekomenderar därför alla att må bättre och prova på, ni har som sagt inget att förlora.
ni kan antingen gå in på http://tommy.gokyani.com och klicka till höger där det står bli kund.
eller så går ni till http://borglin.kyani.net klickar på "join me"och sedan på "become a preffered customer". Skulle ni behöva det så är mitt distributörs ID 181014.
och vill ni komma i kontakt med mig har jag epost tommy.borglin@gmail.com

Ni har inget att förlora men allt att vinna.

Du är vad du äter

Kolla på denna lilla videsnutt, det är ingen reklamfilm, det är ingen film för att sälja, pracka på eller liknande någon någonting.
Men det är en snutt från en film som kanske kan få oss att tänka till.
Vad stoppar vi i våra munnar, var kommer det ifrån, och får vi i oss det vi verkligen behöver fortfarande.
Vad görs med maten innan vi tillagar den och lägger den på våra tallrickar? hur naturligt är det egentligen med kärnfria frukter? När senast smakade du en tomat som verkligen smakade tomat.
var kommer den billiga hälsokosten ifrån.



Kolla på denna 3 minuter korta snutt, eller ännu bättre se filmen! och tänk sen en gång till.

irriterad


Ni som känner mig vet att jag är en person som inte lätt blir arg eller irriterad, utan för det mesta borstar av mig och låter de som försöker göra mig irriterad att inte stjäla min energi.
men det finns ett par undantag som kan göra mig både irriterad och arg

1. Om jag blir anklagad för något som jag med säkerhet vet att jag inte gjort, och som jag till och med förklarar att jag inte gjort, kan göra mig både arg och irriterad.

2. När folk som inte har rent i sitt eget hem börjar anklaga/skvallra om saker, där de inte är bättre själva. Jag har själv aldrig varit en "skvallerbytta" utan har jag problem med någon eller det är något som stör mig så har jag alltid gått till personen det berör och konfronterat honom/henne

3. Skitsnack! "Den som snackar skit med dig om andra, snackar troligen skit OM dig med andra"
tycker den meningen säger det mesta om detta.

4. När folk gör sig dummare än de är, detta här är väl en av mina "Flaws" att jag kan bli irriterad när jag måste förklara en sak om och om igen och personen jag försöker förklara för gör sig dummare än han/hon är.

Utöver detta så är jag en väldigt trevlig och positiv kille att umgås med :p