tisdag, maj 25, 2010

Det var inte meningen

Att jag skulle bli av med mina pengar idag, Nordeas internet bank gick ner mitt i räkningsbetalandet. så nu sitter jag med Räkningar i hela vardagsrummet och kaninte göra något.

goals enable you to realize your vision

"Your purpose explains what you are doing with your life. Your vision explains how you are living your purpose. Your goals enable you to realize your vision." - Bob Proctor

Dagens Middag

Chicken Korma!

Dagens middag var en enkel Uncle Bens måltid igen, bestående av 2st kyckling fileer, en burk med uncle Bens Korma, en mild kokonöts röra med massa annat i och sen basmati ris till det
Fräs kycklignen i olja, häll på röran, koka riset och låt allt bli klart tillagnings tid c:a 30 minuter.
och mycket gott.

Äntligen fått hem mina BMW delar

Så nu kan jag sälja dom igen ;)

annons på blocket på de sista grejorna som jag säljer av, till vrakpriser, vill som sagt bara bli av med dom.

http://www.blocket.se/trelleborg/BMW_e36_Coupe_reservdelar_27678768.htm?ca=23_14&w=0

sprid gärna min annons vidare, desto snabbare jag blir av med det desto bättre.
alla pengar går till välgorande ändamål :p min fina Toyota som behöver nya dämpare och bussnignar och massa leksaker nämligen.

Good things comes to those who deserves it

Igår hände ganska många bra saker egentligen, och jag tror det är för att jag försöker själv utstråla god Karma, och hjälpa alla i min omgivning.
Jag blev uppringd av ordföranden i Race4Fun och de vill sammarbeta med oss på Skåne Crazy Tour, dels kommer vi göra reklam för varandra, men även så kommer de delta på touren med upp till kanske 25 bilar, det är helt fantastisk, för det kommer accelerera och göra Touren helt otroligt grym.

Andy har förbättrat websidan för Touren http://www.skanecrazytour.se/ avsevärt och mycket mer nytt kommer komma in.

Resan för Sandra att komma ner igen är nu bokad och klar, så hon och max kommer ner den 4 och stannar till den 6:e Juni, Max är även bjuden på Minjas barnkalas.

Sen så har jag fått ett par nya riktigt grymma nätverkare att jobba med i mitt nätverk, så kommer bli hur grymt som helst.

och trots allt så vet jag i mitt hjärta att allt skit som hänt kommer lösa sig, det gör det alltid.
och glöm inte besöka http://borglin.kyani.net