måndag, maj 02, 2011

HP Pavilion dm1-3110eo Notebook PC

Jag letar som sagt efter en ny smidigare Laptop, tänkte att det ska få bli min belöning när jag når Saphire positionen i Kyäni åt mig själv.
Anledningen att jag behöver en ny Laptop är många, men framför allt för att jag vill ha en lite smidig att ta med mig, som funkar att använda på AP, och köra presentationer, mm.
Hade också varit skönt att ha med mig när jag åker upp till norrköping, istället för den lite klumpiga Dell Dator jag har idag.
Så idag fick jag ett Smartson testpilot mail med möjlighet att bli testpilot på en HP Pavilion dm1-3110eo Notebook, som verkar riktigt trevlig med lite vikt men bra skämt och HDMI mm.
Vill du också söka som testpilot på denna så klicka på denna länken.

http://smartsontestpilot.se/hp-pavilion/bli-testpilot/

Lite mer om Datorn kan ni se i nedan video.

Håll nu tummarna för att jag blir testpilot, så ska jag skriva mer om denna och om den är något att ha.

Veckan i bilder

Förra veckan så på Måndagen så var jag i Norrköping och sen på Tisdagen åkte jag på morgonen upp till Stockholm och hälsade på min Farmor.
Det var väldigt väldigt jobbigt, då för något år sedan så var hon en riktig stålkärring, medans nu så har sjukdomen tagit helt kontroll, och det var väldigt svårt att kommunicera med henne.
Kommer nästa gång jag är i Norrköping åka upp om och hälsa på igen.
Passade även på att träffa min Kusin Stephanie, och min Bror när jag var där uppe.
I Onsdags hämtade jag sedan Michelle igen, och vi åkte raka vägen in till Malmö och gick på Bio och såg Arthur 3, riktigt bra, jag har gillat hela serien, även om slutet på andra filmen gjorde mig lätt frustrerad ;)
På lördagen sedan så kom Mamma och Anders, samt Danile och Amanda förbi på kvällen, då vi gick ner till Trelleborgen och firade Valborg, kolla på eldshow och när de tände bålet, samt givetvis grillade och åt massa god korv.

Men jag låter bilderna tala för sig själv istället.