torsdag, mars 25, 2010

ATTITYD.........

När man löser en sak så gräver man upp en massa nya.
Men jag har aldrig varit så glad som jag var idag att jag bytte bank till Nordea.
pga att köparen håller 100'000Kr tills problemen är lösta.
Men som tur är har jag UNDERBARA vänner/släktingar som hjälper mig med detta, så det verkar som vi kommer kunna lösa problemen trots allt och inom den tidsfrist som köparen ger oss.
Men vår bank Handelsbanken i trelleborg, säger att vi måste lösa hela skulden, detta gav mig mindre än 6 timmar att trolla fram 50'000kr för min del, sen måste Sandra lyckas med Sandra bedrift
Jag ringde 1 samtal till Tina på Nordea i Höllviken, och berättar situationen, och det enda hon säger är "Fixar vi" så efter ett telefonsamtal så har jag fått fram mina pengar, och ännu bättre är att jag kommer ha dom tills före kl 14 verkar det som!
Hoppas bara Sandra har en lika bra bank som jag!

Det Magiska ordet är attityd

Detta har jag haft som ett Mantra de senaste dagarna då så mycket har gått emot mig.
Men så länge jag inte låter det beröra mig och har attityden att det kommer fixa sig, jag kommer lösa det, så kommer jag gå vinnande ur allting!
Först kommer en lite större baksmäll för försäljningen på huset som vi trodde skulle vara över nu idag, men som nu kommer förfölja oss i upp till ett par månader till!
en liten smäll som kan kosta oss 100'000kr trots att det inte är vi som gjort fel, utan det enda fel vi gjort är att lita på att de som skulle hjälpa oss kunde det de gjorde.
Nästa smäll var den att idag så efter mycket tjat där jag lagt ut pengar för att jag litat på personen får veta att han inte ska med på ett evenemang som jag då ligger ute med pengar för hans biljetter för! och jag har haft på känn att han inte skulle följa med då jag tjatat om pengarna hela tiden på honom, och han svarar alltid att ja det löser vi, du ska få dom, jag fixar det idag. men han fixade aldrig dom.
Nu när han inte ska med så tror jag att han helt kommer strunta i att betala mig med, så jaja shit happens, synd bara det är just nu när jag behöver alla pengar jag kan få in för att kunna betala mina räkningar och köpa mat till mig och Michelle.
Men som vanligt kommer jag fixa det, det gör jag alltid på något sätt.

Så det magiska ordet är ATTITYD, jag kommer ta mig igenom detta, och jag kommer gå ur det som vinnare, och jag kommer visa alla att ingen kan sätta sig på mig, jag är en vinnare!