torsdag, juli 29, 2010

jag är inte bitter

Oj vad många negativa bloggar det blev idag.
Men jag är inte negativ, I am still standing, och jag kommer oavsett alltid att resa mig upp.
för jag är och har alltid varit en Fighter, så inget kommer kunna slå ner mig.
Alla har vi motgångar, och vi som klarar motgångarna lite bättre får tuffare sådana.
Hade jag velat ha ett räkmacke och glida genom livet så hade jag valt att bo i en hyreslägenhet, inte göra annat än spela tv spel och titta på tv.
Men jag har själv valt att alltid göra det lilla extra, prova det nya, sticka ut näsan.
så då får jag räkna med att få motgågnar, men det kommer också innebära att mina medgångar kommer bli så mycket större, Cause I AM DESTIN TO SUCCESS.

Det är bara en telefon.....

Det var likadant för ett par år sedan när Iphone 3G släpptes i sverige
då var det så mycket rabbalder kring så här kommer priserna och abbonemangen se ut för den.
Jag kan förstå detta lite, då Steve Jobs är ett marknadsförings geni utan dess like.
sen att det bli sådan hysteri kring den, ja den skapade en ny era för telefoner, och sättet att använda telefoner, men alla andra tillverkare är ikapp nu, Iphone är egentligen bara en telefon i mängden, framför allt om man jämför med Android lurarna som släpps från SonyEricsson, HTC, Samsung mm mm.
Jag själv har använt både Iphone 3Gs och olika sorters Android lurar och vanliga med för den delen, och jag skulle utan tvekan ta en Android före en Iphone alla gånger, oavsett tillverkare.
Iphone är inte speciell, det var en skitrolig leksak, den är riktigt bra att surfa på men som mobil telefon och till och med MP3 spelare är den bara medelmåttig.
så varför denna Media framställning av "NU SLÄPPER XX abboenamngs priserna till IPhone 4" For F.. Sake det är bara en telefon jävel, inte ens en revolutionerande längre.

En mans olyka en annans lycka?

En sak som jag förundras över om och om igen.
Hur kommer det sig att vi är så intresserade av andras misär?
så fort det går dåligt för någon så ska det läsas om det, pratas om det och man riktigt gottas i andras problem och brister.
Men när det går bra däremot då är det inte lika spännande, lika roligt att veta, eller prata om, såvida man inte går över till den "svenska avundsjukan" modellen, och börjar prata skit om den det går bra för pga det istället.
Jag märker att så fort jag skriver om svåra tider, eller när saker inte går min väg så ökar mitt läsarantal direkt.
Men så fort det går bättre för mig eller jag skriver om roliga saker, och liknande så direkt minskar läsarantalet på bloggen.
Vad beror detta på?
är det så att man vill veta att andra har det dåligt så man själv kan må lite bättre, eller har vi bara så svårt att önska att det går bra för andra?

Give me a F**N break

När ska jag få andas, när ska jag ha mer än näsan ovanför vattenytan och när ska jag slippa alla utgifter för det JÄVLA huset.
Trodde att när jag äntligen sålt det att jag skulle bli fri, att jag skulle få börja jobba med att komma på fötter igen.
Men istället så varje månad kommer det nya utgifter kopplade till huset, och det är inte de små enkla, utan det rör sig alltid om massor med tusenlappar som ska ut.
och när man tror att man äntligen har klarat av allihopa, så då får FORTUM för sig att de missat skicka ut en slutfaktura, jag flyttade ut den 24 Mars, igår fick jag en faktura som gäller för Februari och Mars månad, på 5800kr så nu är det bara att så fint att ringa dom och fråga om man kan dela upp den betalningen på typ ett halvår eller så.
blir så trött på det, trodde att dom här sista hantverksfakturorna var de sista när vi fixade det sista på huset.
så nu hoppas jag inte ens längre, jag vet ju redan att jag har 5 år framför mig att betala för min fars misstag och fel så det är väl bara att inse, mitt ENDA sätt att komma på fötter blir att jobba hårdare med KYÄNI och öka mina inkomster där ännu mera.