torsdag, januari 29, 2009

Nästan frisk nu

Japp varit upp på mina ben hela eftermiddagen, till och med iväg till Entre och hämtade ett paket jag vunnit på Tradera, ett paket med GH till, så nu har jag 2 gittarer och ännu mera låtar att spela.
Spelade lite när det väl mörknat så att jag kunde dra igång projektorn. och michelle fick prova lite också när hon kom hem med Sandra.
Jag orkade till och med äta middag och efterrätt idag, resterna av Pajen jag fick som födelsedags "tårta" igår, mmmm så mkt godare än en tårta ändå!
Gav mig på ett sista försök på sandras dator, men gav upp, den ligger utanför mitt kunnande, eller rättare sagt, om jag av misstag eller för att jag inte vet tillräckligt hade klantat mig så hade det kostat mig alldeles för många tusen lappar för att jag ska klara av det ekonomiskt. så jag skruvade i hopa allting och lämnade tillbaka den, så får sandra fixa det på annat sätt. hmm allt detta för ett rosa lock ;(
Nu ska jag strax bege mig till sängen, lägga i nya sängkläder så jag blir av med de sista bacillerna, och titta på något bra på tv.

ush jag drar mig för det

Är skitnervös för att börja skruva i Sandras dator, mkt för att jag har inte någon riktig aning vad jag gör där, jag kan nog mkt väl fixa det, men det är som sagt går något åt skogen så gäller ingen garanti...och det är ändå ganska många tusenlappar jag sitter med....
hmm får väl titta på det och se om det är så krångligt som det verkade igår ;)

Så mycket bättre

Så mycket bättre man mår när man fått i sig lite mat, en kopp varm te med honung, tagit en lång skön varm dusch, nya kläder... man känner sig som en helt ny människa efter att legat sjuk.
känner väl att jag inte är helt bra ännu, huvudet är lite segt, och det känns som det tar tid att tänka, är fortfarande sjukt trött, och kommer nog vila/sova bort större delen av denna dagen också, har dock bestämt mig att jag SKA bli tillräckligt frisk för att åka till jobb imorgon! känner att det är för mkt som hänger i luften och som jag inte kan låta vara, känner mig stressad av att vara sjuk här hemma.
Det är kanske inte riktigt bra men men.
ska även ta en titta på sandras Dator.
blev något fel i hennes beställning av laptopen, och hon skulle ha rosa skal på den men fick den med orginal skalet svart, dock så hade detta kunnat undvikas om bara orderbekräftelsen lästs igenom, för där stod det svart och inte rosa, men det upptäcktes inte förän hon fått hem datorn, så hon betalade extra för att få ett rosa skal tillsänt till sig.
tyvär är det inte bara som med en mobil att snap off / snapp on.... utan man måste i princip skruva isönder halva datorn, kunna koppla en massa sladdar mm mm, så i princip måste jag skruva i sönder hela hennes sprillans nya laptop för detta.
känns lite osäkert då jag aldrig skruva i en laptop tidigare, och det är ändå en 10'000kr's leksak som om den går sönder är det kört med. så ni kan säkert förstå min nervositet!

Get back on my feet

Idag är jag uppe på benen i varje fall, ska se om jag kan bli bättre idag.
Hostar fortfarande en sådan avgrundshosta som gör ont långt ner i lungorna, men det snurrar inte i huvudet när jag reser mig längre och jag tror inte jag har någon feber mer!
Samt jag är hungrig som ett lejon, det brukar alltid vara ett bra tecken!