lördag, januari 10, 2009

Give my your heart make it real or else forget about it

Man it´s a hot one
Like seven inches from the midday sun 
I hear you whisper and the words melt everyone 
But you stay so cool
My Muñcquita, my Spanish Harlem
Mona Lisa
Your´re my reason for reason
The step in my groove 
And if you said this life ain´t good enough
I would give my world to lift you up
I could change my life to better suit your mood
Cause you´re so smooth 

And it´s just like the ocean under the moon
Well that´s the same as the emotion that I get from you
You got the kind of lovin that could be so smooth
Give my your heart make it real or else forget about it 

Well I´ll tell you one thing 
If you would leave it be a crying shame
In every breath and every word 
I hear you name calling me out
Out from the barrio, you hear my rhythm on the radio
You feel the turning of the world so soft and slow
Turning you round and round 




Mål resultat dag 5 Fre 9/1

Dagens Måluppdatering


1. Lev Nyttigare
Frukosten blev 2st Froodge (tror det stavas så) var nämligen och tankade på statoil, och de har 2st för 20kr, dom är riktigt riktigt goda, och nyttiga också till skillnad från så mkt annat!
Lunchen var kycklingfile på baguette, och sallad till det, fortfarande nyttigt och bra, samt att jag flera gånger tackade nej till att gå och köpa fika :) kryss i taket!
Middagen blev hemmagjort chiliconcarne, fortfarande på rätt sida av nyttigheten tycker jag och sen rött vin till det för det var ju fredag, kanske inte hade behövt tömma flashan under kvällens lopp, men det var ju så gott och avkopplande ;)

2. Get back in shape
Gjorde mina armhävningar och situps även ikväll trots vinet, 25 av varje för att vara exakt så det håller i sig, ska bara lägga till lite för ryggen och benen sen.

3. Full kontroll på min ekonomi
Här har jag inte gjort så mycket ännu, blir nog till helgen som jag börjar fixa med detta!

4. Australien
Hade inte tid att göra så mycket på denna fronten denna dagen, men men tidplanen håller, det hänger på att vi har fått sålt huset iof tills November, så alla HÅLL TUMMARNA FÖR MIG!

En dag med släkten

Var iväg och tränade imorse och sen så åt vi resterna av min ChiloConCarne till lunch här hemma, jag blev faktiskt nöjd med den, definitivt något jag kan tänka mig göra igen!
Sen vid 2 tiden så bar det iväg till Min Mormor och Morfar för lite fika, det var Mamma som frågat om jag också ville komma med dig.
Så jag och michelle åkte in där för att fika lite, det var jätte trevligt och vi blev kvar där hela kvällen.
Både syrran, Sara hennes dotter, Min mamma och Anders, Anette, Patrik, Daniel min bror och givetvis mormor och morfar var där. Hade jag inte räknat med, blev riktigt stort, men det var mycket trevligt.
Jag hade rensat hyllan här hemma på mobiler så Mamma, syrran, anette och hennes kille Anders fick varsin ny mobil, så samlar jag bara in deras gamla så vi kan återvinna dom på jobb!
Nedan är lite bilder från dagen.

och som vanligt inte i någon vald ordning, och vill man se dom stora kan man klicka på dom









blir så arg på mig själv

Jag har precis kommit hem från Judon.
och är helt slut, men där får jag skylla mig själv som suttit på min häck hela vintern och knappt rört mig... tar ju som sagt bara 2-3 veckor att förlora flera månaders träning :(
men det som gör mig arg är, att de andra vinner över mig i styrka, jag har ingen styrka alls jämfört med de andra.. ok de flesta är byggare eller liknande fysiska arbeten, och jag en kontors råtta, men Judo är INTE en styrke sport, det är en teknik sport, och jag kan teknikerna, jag är duktig på att lära ut dom, jag vet hur dom ska se ut och göras. MEN jag slarvar när vi kör Randori och Nevaza (Stående respektive sittandes kamp). och det är det som gör mig arg, att jag slarvar!

en annan sak, ni får alla komma till Kristianstad den 31:a för då ska jag tävla igen för första gången på 10år, så får ni heja på mig, målet är att komma hem med Medalj :)