lördag, maj 02, 2009

Hit ska jag imorgon

Tycker ni ska titta förbi och säga hej

http://www.streetcarsfest.com/index.php?option=com_content&view=article&id=94:malmo-scf-toura09&catid=40:schedule&Itemid=63

och givetvis kolla sjysta bilar mm

Trött i ögat

Då var även denna dagen till ända.
Imorgon blir en rolig men hektisk och lång dag....
Ska upp tidigt trots att det är söndag, ska vara i malmö vid 8 på morgonen och Hjälpa till lite på SCF samt gå igenom hur jag dömer bilarna sen. Aldeles riktigt jag ska vara med som domare i södara sverige på Street Cars Fest arrangemang, ska bli riktigt kul faktiskt!
Detta slutar vid 16 tiden sen så har jag inte bestämt mig vad jag ska göra till 19 då min Malmö Träff startar, känns lite onödigt att ligga och köra till T-Borg för att sen köra till Malmö igen!
Är kul att jag börjar bli lite av ett ansikte och ett namn nu i bilkretsar, kan kanske gynna mig framöver ;)
Malmö träffen går riktigt bra och har även fått Mail från Biltema som "sponsrar" den eller rättare sagt låter oss använda deras parkering utan att de gnäller!
De är ju även med och sponsrar Skåne Crazy Tour 2009, rätt kul.
Nu måste jag bara få rätt på min bil och få den att bli en Eyecatcher så att jag gör skäl för mig med!
lite starkare och snabbare motor också hade inte varit fel.
Sen får vi se känns som det blir en lång natt, tror det kommer hända mycket på min träff på kvällen då det kommer vara mycket bilar i Malmö....
Men en kul dag som sagt.

och nu en låt som satts sig på mitt huvud, den ska spelas i en bra stereo på HÖG volym eller i bilen med ett riktigt bra system..

X-Men Origins

Wolverine
ikväll blir det bio, var ett litet tag sen sist men det har inte gått några riktigt bra filmer på länge...men denna har jag sett fram emot!

ingen motivation

Ingen motivation alls att sticka till träningen idag... skulle egentligen tränat Judon nu, men tappat all motivation att sticka till klubben, vet inte varför egentligen men det bara är så. Ska till Skivarps klubb på tisdag och träna Kata med dom, känns mer motiverat för det faktiskt.
Nu ska jag göra mig iordning och sticka till Returbilen i Malmö, fixa en bilstol och lite ABS givare.
ska bara hitta verktyg, får nog köpa en hylsnyckesats på biltema på vägen, för har nog inte det alls hemma!