onsdag, augusti 11, 2010

Må bra!


Bestämde mig igår för att börja ut och gå igen på kvällarna, och börja röra lite på mig,
Då jag inte hinner prioritera riktig träning riktigt ännu, för många andra saker som ska göras, så tyckte jag detta var en bra start.
Har ju börjat få lite mage att göra mig av med.
Så jag fyllde min telefon med en ljudbok (The art of seduction) och begav mig ut.
Var så skönt att ta en rask promenad på c:a 1 timme och jag kommer fortsätta med det varje kväll de veckorna som jag inte har Michelle.
och så avslutades allting med armhävningar och situps för att musklerna ska få lite belastning också.

När ska jag bli fri


När ska jag bli fri från huset.
Som en del av er vet så fick jag för c:a 1,5 veckor sedan en elräkning på huset, denna var på 5400kr och skulle täcka Februari och Mars månad.
Jag får alltså nästan 5 månader efter att jag flyttat ut och sålt huset en elräkning!!
inte nog med det för det är en påminnelse faktura från dom, och någon orginal har jag aldrig fått, för jag tror jag kommit ihåg om en faktura på 5400kr hade dimpet ner i min brevlåda.
Tilläggas ska göra att jag när jag flyttade ut ringde dom dels och adress ändrade, men även frågade hur det såg ut med en sluträkning eller liknande.
Tjejen som jag då pratade med kunde inte se något i sina system vid den tidpunkten. och då föregående faktura för Januari var på 4000kr (denna fick jag aldrig heller någon orginalfaktura på) så när jag efter så här lång tid inte hört ett ljud från dom, så tänkte jag att eftersom Januari fakturan var så hög kanske det var en 3 månaders faktura, då den faktiskt var 300% högre än jag normalt haft med min tidigare elleverantör, som enligt Fortum var dyrare än dom.

Så när jag igår kontaktade fortum för att få uppskov och betala av fakturan så får jag till svar att de inte kan ge anstånd eftersom jag varit försenad med föregående faktura till dom WTF det var ju inte mitt fel att jag inte fick första fakturan..... jag blir så trött.
Men jag löser det, det gör jag alltid!