tisdag, november 09, 2010

Nya Spännande Arla Smaker

Som jag berättat om tidigare så är jag medlem på Smartson där de testar massa olika produkter, det kan vara allt ifrån Teknik prylar, och praktiska grejor till mat och matlagningstillbehör.

Nu i dagarna fick jag att de söker 3000testpiloter för att prova Arla kökets 2 nya Vispgrädde, och jag som älskar att prova dessa nya sakerna när jag lagar mat och har även börjat baka lite granna nu med Michelle.

De 2 smakerna är de ni ser nedan på bilderna.

Mer om att bli testpilot och om Smartson kan ni läsa om ni följer denna länken
http://smartsontestpilot.se/arla-smaksatt-vispgradde/bli-testpilot/

Den första smaken är Choklad, min första tanke var Choklad vispgrädde och Vaniljglass till pankakorna på lördagsmorgonen, men tror det kan passa lika bra till våfflorna eller varför inte bara som tillbehör till en bit vanlig sockerkaka.
Smak #2 är den som jag tror mest på för egen del,
Jordgubbs vispgrädde, definitivt ett underbart tillbehör till Pankakorna, ja vi äter mycket pankakor här hemma ;) eller varför inte en stor skål med skogsbär, blåbär, hallon, jordgubbar mfl. och så lite vispad jordgubsvisp. The possibilities is endless, tror jag.
eller kanske Toppa sorbeen, eller en ny smak till Marängsvizzen, ja ni ser, jag tror den kommer funka till hur mycket som helst.
Håll nu tummarna för mig att jag får bli testpilot, för detta tycker jag är spännande.

Vinden har vänt, det är min tur nu!

Eyo jag brinner för det här permanent
Aldrig för stunden naturligt bunden med kärlek som cement
Vi bygger från grunden på all skit som har hänt
Det är min tur nu, vinden har vänt

Shit vad cool

Shit vad jag tycker denna är cool. BMWs nya hybridbil, är en riktigt futuristisk bil, och det bästa är att de kommer att lansera den, 2013 kommer den att kunna köpas.
mer om den hittar ni här
kolla bilderna, äntligen någon som vågar leka lite med design, men ändå behålla sitt formspråk, en given bil för mig, ska jag bli miljömedveten bilägare så är det en sådan här jag ska ha.