söndag, november 23, 2008

Skäll inte på Hugo

Michelle gör salladen


Och duktig är hon

argh

suttit nu i flera timmar och försökt få rätt på lite smådetaljer... men det vill f** inte fungera för mig
blir tokig, visste att jag skulle lärt mig webside programering innan, nu är det väldigt mycke Trial and error, iof så lär jag mig ändå, men det är så frustrerande att det tar sådan tid!

Mycket trevlig lördag kväll

hade ju lite ågren med hur jag skulle göra på lördag kväll, vi skulle ju ha ett ganska viktig möte inför en stor träff vi annordnar nästa år.
men pga väglag mm så var chansen stor att jag inte hade kunnat delta på detta mötet.
Men efter många om och men gjorde jag något jag inte gjort på VÄLDIGT länge!
Jag åkte buss till malmö och sen tog jag tåget till Helsingborg, där mötte jag upp de andra 4 som skulle vara med på mötet, vi köpte varsin enkel biljett till Helsingörs färjan (28kr) så jag blev lite paff att det var så billigt, och att man för de pengarna kunde sitta på båten hur länge man ville, dvs hur många runder fram och tillbaka man ville, så länge man inte gick i land i varken Danmark eller Sverige under tiden.
vi tog ett bord där och beställde in lite öl!
sen fick vi bestämt och bokat allt det viktiga, satt upp körschema, viktiga positioner mm
så nu har alla vi lite saker att ta hand om där hemma, och sen ska vi köra ett nytt uppföljningsmöte i början på Januari.
Meningen är att detta ska bli något stort och återkommande, samt även andra typer av träffar, skaffa sponsorer och kanske till och med tjäna något på det hela i slutändan men framför allt ha riktigt kul!
dock så hade jag ett missöde när jag kom tillbaka, jag missade tåget jag var tvungen att hinna med hem för att hinna med sista bussen från Malmö, som tydligen skulle gå kvart över 12 på natten... tycker det är lite tidigt för sista bussen en lördag kväll, men men :-)
så det var bara att ringa Sandra, fråga henne snällt om hon kunde komma och hämta mig i Malmö halv 1 på natten :-)
Nu sitter jag här och ska börja, eller rättare sagt fortsätta med http://www.skanecrazytour.se/ sidan.
vill ni se resultatet av vad som finns så här långt så titta på www.skanecrazytour.se/sct