tisdag, augusti 04, 2009

Gårdagen

Igår så var det dags för en nystart och efter att jag hämtat Michelle så Stack vi till Willys och handlade, jag valde Willys eftersom jag nu och en tid framåt behöver spara in lite på mina utgifter och de är billigare.
Vissa saker köpte jag deras Billiga märken, men många råvaror mm vägrar jag gå ner i kvalite för att spara ett par kronor bara.
Dock så undvek jag alla inpulsköp utan allt som lades i vagnen övervägdes och planerades.
Summa Sumarum så slutade det 4 påsar och 700kr Senare.








Efter att vi kommit hem så hjälpte Michelle mig med att packa upp påsarna, sen så passade jag på att städa kylen ordentligt, inventera vad jag hade och ställa allting snyggt och i ordning så att det är lätt att hitta och överskådligt.
passade på att torka ur allting med.



Därefter så åt vi middag, som bestod av Köttbullar och Spagetti, och mös lite, innan vi Storstädade sovrummet, som även möblerades om, Bäddade sängen så michelle skulle ha någonstans att sova tills vi hämtat hem en nya säng till henne!
Slutligen så påbörjade vi städning av TV rummet däruppe, som nu är helt Tomt, fixade så vi kunde sätta ut den gamla CRT TVn som vi lånar från Sandra så länge. Men då jag inte har någon digital tv inkopplad ännu så kan vi inte använda den.
Detta är i och för sig bra för Michelle tjatade inte en ända gång på TV utan gick själv och lekte istället.
kanske ska fortsätta ha det så här!

Det blir som man tänker

Jag vet jag har använt den Titeln så många gånger...
men den stämmer så bra
så från nu och framt ills huset är sålt så ska jag varje dag se huset som redan sålt
behandla det och bete mig som vi har en köpare till det.
Och visningen nästa vecka kommer gå SUPERBRA.

06:05

Då ringde min klocka imorse.
Vaknade till lite, och sen väckte jag Michelle, vi låg och mornade oss och pratade lite granna, och vid 10 över var vi båda i våra morgonrockar och uppe ur sängen.
Åt CornFlakes till frukost och satt och pratade lite, var hur mysigt som helst att få lite gemenskap och ta det lite lugnt på morgonen.
Efter det så gjorde vi oss i ordning tillsammans, och var klara i normal tid.
Detta kommer nog funka hur bra som helst. och Michelle var på så mkt bättre humör denna morgonen än vad jag är van vid, tror det beror på att vi tog det lugnt, gav oss själva lite extra morgontid helt enkelt.