onsdag, september 16, 2009

I Gotta feeling

Redan imorse hade jag en bra kännsla, när jag åkte tillbaka till huset och gjorde en liten extra koll och fix innan jobb, inför visningen, slängde ut katterna mm.
Sen har jag hela dagen och mått bra.
Just nu känns det bara som så mycket stämmer, som om min Karma äntligen börjat vända.
så allt snällt jag gör kanske äntligen ska börja komma tillbaka!
inte för att jag kommer sluta vara snäll och hjälpsam, lägga pengar i bössor där det går till att hjälpa barn, hjälpa mina vänner, ställa upp när andra behöver mig med mera.
Det är bara jag sådan är jag och kommer alltid vara.
Men nu håller jag tummarna för att allt med huset fortlöper
och det blir som man tänker, så champagnen ligger kvar i kylen!

Welcome to Kyäni, we thank you for joining us as an Independent Distributor

30 dagars extra hårt arbete

Från idag och 30 dagar framåt så finns det bara en sak som gäller, inga hinder, inga bortförklaringar, inga ursäker.
Det är nu 30 dagar stenhårt arbete, lyckas jag med det så kommer jag tjäna på det i många år framåt, och jag kommer 1 steg närmare mina Mål och drömmar!

Actions speaks louder then words

Hur någon är och vad någon gör mot eller för dig är i mina ögon mycket viktigare än vad personen säger!
Man kan säga en sak men ögonen berättar en helt annan historia, munnen har en förmåga att vända allting till din fördel! medans sina handlingar är de som är äkta, hur man behandlar någon.
Hur man är i någons närhet, hur man beter sig mot en person inför andra, sådana saker säger så mycket mer om vem man är och vilka avsikter man har än vad man säger!

2 sidor av samma mynt

överallt får man höra...
Pengar är inte allt
Pengar kan inte köpa lycka
Pengar är roten till allt ont

I mina ögon är allt detta BULLSHIT
Pengar är förbannat viktigt, det är det medel som vi - Jordens befolkning har valt att använda som bytesmedel!
Vi hade likaväl kunnat använda kor, grisar, stenar, hårstrån eller något annat, men vi har valt att använda PENGAR!

Pengar kan visst köpa lycka, för du kan köpa dig sinnesro
en historia från verkliga livet!
En tjej kompis till mig ringde och behövde prata av sig, för hela hennes liv höll på att rasa, hon hade precis fått reda på att hon inte får någon utbetalning från A-kassan och de tempjobb hon haft förän i mitten på nästa månad!
och då skulle hon inte ens få tillräckligt för att betala sin hyra och de få räkningar hon har. Hennes son fyller år och hon kan knappt köpa mat!
Tack vare bra vänner och kontakter så kommer hon ta sig igenom det! men i detta fallet, hade hon haft mer pengar så hade hon fått sinnesro, hon hade haft råd med en födelsedags present till sin son mm mm
Mer pengar hade gjort att hon istället för att varje dag undra om hon ska klara månaden, hade hon kunnat må bättre, vara gladare och lyckligare.
Det är inte pengarna i sig, men det är det som pengarna kan ge som skänker lycka.

Pengar är roten till allt ont, my ass, det är Människan som är roten till allt ont, det är hur MÄNNISKAN handskas med sitt liv som är roten till allt ont, inte pengarna!

Har så mycket mer jag vill säga om detta, ska bara kunna formulera mig, blir bara så arg på alla som klankar ner på mig för att jag strävar efter att tjäna mer pengar, eller som kommer med ovanstående påståenden var gång man diskuterar det.
Jag vill tjäna mer pengar för att få ett bättre liv för mig och Michelle, för att vi ska kunna göra allt det vi drömmer om, och inte bara låta det vara drömmar.
För att vi ska kunna äta gott, må bra och ha mindre ont i magen, för att veta att vi kan unna oss något kul, något trevligt, utan att behöva göra avkall på något annat!