onsdag, april 22, 2009

otursförföljd

Är det inte konstigt att en del människor verkar gå igenom livet med otur, ALLT händer dom, är det inte de ena så är det det andra som händer, och det är aldrig riktigt bra.
Medans andra människor har konstant tur, alltid när man pratar med dom så har något nytt kul eller bra hänt?

Min tro är att det blir som man tänker, tror man att man är otursförföljd och att allt ont händer just "mej" så kommer det också att ske, det enda man pratar om är den senaste katastrofen man råkat ut för, man är alltid sjuk, saker går alltid sönder och mm mm.

Medans om man istället är inställd på att "idag ska något bra hända" så kommer man må bättre, något bra kommer att hända, och istället för att berätta för sina vänner om "den där idioten på jobb gjorde så här mot mig idag igen" eller detta hände mig idag som var så dåligt, så kan man berätta att idag hände denna roliga grejen, eller idag sa den snygga tjejen i kaffeterian till mig att, eller vad som helst som är bra, för då kommer det bli så.

Jag tror inte att vissa är otursförföljda, eller turförföljda, jag tror man skapar sin egen tur, och det blir som man tänker.
Så tänk positivt och ditt liv kommer bli så mycket roligare och bättre! tro mig jag vet!

Börjar känna mig stresad

Vi har ett hus som jag måste för att få det sålt göra allt jag kan i!
men jag har också ett ganska viktigt bilevent som är betald och som jag är med och annordnar som ajg måste dels fixa det sista inför, men jag måste också få klart min bil.
och bara till bilen är det massa tidsödande saker som jag måste göra för att få den klar.
så nu börjar jag känna att tiden räcker inte till, dags att börja planera alla mina minutrar med andra ord!
men ska nog gå bra, brukar göra det

I work best under presure