lördag, december 06, 2008

Baksidan på ciderflaskan



TrackID i bilen

Lite gamla bra låtar som jag fångat i TrackID från det som spelats i bilen den gågna veckan.
Håller fortfarande på att ta mig igenom mina gamla klassiker är på låt 1067 av 1300 någonting. har ju som sagt samplat alla mina gamla CD skivor till ITunes och lagt på Poden som spelar i bilen just nu!

så här är de som fastnat och som jag tycker är riktigt bra av olika anledningar.. ofta är det texten som fångar mig!








Jag vet jag vet, det är dåligt ljud, men texten är underbar! så lyssna!






Denna bara för den är bra och ska spelas på HÖG volym i bilen!



Någon dag kanske jag kan själv säga detta till någon ;)

Greengoblin


Måste ju pröva min öl och se om den är god!
Fel av mig det är ingen öl det är en Cider, blev lite paff för jag var inställd på en öl men det smakade väldigt skumt för att var en öl...inte undra på :p

Snygg julflaska


Allt för att sälja mer sprit, men snygg var den och ganska tuff att ha stående i barskåpet!

tuff kanske inte var rätt ord, Ganska julig att ha stående i barskåpet!

ive been bad

Japp jag vet...jag har inte bloggat idag!

men jag har faktiskt inte varit hemma till mitt försvar!!!!

Började dagen med att fixa gröt till oss, michelle valde och hjälpte till, sen fick michelle gå och väcka Sandra som fortfarande sussade gott, efter frukosten så stack jag och tränade, det var en tuff men kul träning, känner av den i kroppen nu efteråt, är rent trött.
Sen pratade jag med min farmor, hon behövde hjälp med lite saker, bla gå på systemet och köpa glögg, det skulle tydligen finnas en ny glögg med lingon och blåbär, tyckte det lät spännande så jag köpte en till oss också! och så hittade jag en öl jag aldrig sett, och som Marvel fantast så var jag ju tvungen att köpa den........
någon som kan gissa vad den heter?






Green Goblin är rätt svar, så från vilken Marvel Serie är då Green Goblin? Japp Spindelmannen!

passade på att gå lite och kolla affärer på Mobilia, men fy vad jag avskyr andra människor, och trängsel och att ingen tar hänsyn utan knuffar, trycker och sliter sig förbi en, gisses jag som trodde Julen var en glädjens och vänskapens högtid, men icke icke, inte i affärerna varje fall! så otrevliga människor kan vara.
nej jag fick ganska snabbt nog och stack vidare till Farmor hon fick sin glögg och så hjälpte jag henne plocka fram hennes Julsaker!
sen stack jag till Biltema på vägen hem, behövde lite spackel och så kollade jag verktyg. så jag fick känna mig lite manlig också hehe

Nu e jag hemma igen, och trött som bara den, ska försöka bestämma mat och sen blir det att provsmaka allt som Sandra och Michelle bakat idag.
somnar nog gott inatt, och imorgon ska jag till garaget HELA dagen, det ser jag fram emot, det är riktig avkoppling :-)