fredag, september 26, 2008

Öppet Hus

Imorgon Lördag kommer vi ha öppet hus där jag tränar!
det är de gamla SamHall lokalerna i trelleborg!
Nu har en massa friksvårds klubbar öppnat där, med allt från Kampsport till Friskis och Svettis, hörde även något om att det skulle komma bågskytte.
Men i varje fall så kommer det vara öppet hus från 11 till 15, så för mig blir det ett väldigt långt pass hehe :p
Ni är alla Hjärtligt välkomna

adressen är
Klörupsvägen 25
Trelleborg!

I like it when girls stop by in the summer

så många sanningar

Läs och lär, det mesta här är så sant...
Saker män önskar att kvinnor visste!

hemnet wohoo

Nu finns huset ute till försäljning på hemnet!
äntligen
håll tummarna för oss nu är ni snälla!

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/289940

kul grejor händer nästa vecka

Händer lite kul grejor nästa vecka!

dels kommer vi ha invigning här av vår nya byggnad på SonyEricsson där jag jobbar, och Prinsessan Victoria kommer förbi och klipper banden!
Under denna dagen kommer en massa VIP gäster och press mm mm och vi kommer ha lite "utställning" där jag eventuellt kommer Dema vår X1 telefon. kul kul!
men lite nervigt, man vill ju inte göra bort sig :-p

Jag snoozar och somnar om!

Var så trött igår att jag orkade inte blogga om dagen, så here comes!
Denna natten sov jag som en sten, jag till och med Snoozade mitt alarm, vilket är väldigt ovanligt för mig!
Hade väl en sådan dag på jobb där vi började med att ha en hel del att göra, för att avsluta dagen med absolut ingenting.
Skulle ha en kollega med mig sen, skulle skjutsa honom ut till en verkstad som inte ligger inte långt från där jag bor! han hade precis köpt ny bil och lämnat den direkt på service för att få den fixad.
efter det så körde vi gemensamt ner till Björn för vi skulle kolla på lite rost på den, som jag och björn ska försöka fixa sen till honom.
Visade sig vara ganska mycket mer än vad han först trodde, men allt går att fixa med en bra Svets haha!
Stannade kvar hos björn sen, skulle snacka lite skit, blev bjuden på middag, alltid trevligt, har ju till och med min egen sittplats vid matbordet hos dom nu, Ellie hade planerat ända sen i måndags att jag skulle komma ner så.

Hjälpte till där sen att smälla upp en vägg ute i garaget, håller ju på att hjälpa Björn att göra det tillrätta för att vi ska kunna pilla med våra bilar där sen!

Har eventuellt kommit på ett sätt att lösa så jag kan flytta och köpa det ena huset innan vi sålt det vi har, ska ut och träffa banken på Onsdag nästa vecka om detta!
ser verkligen så fram emot att få börja göra mitt eget hem i ordning, gå och pilla och fixa där lite själv!
Det som kommer vara absolut värst och jobbigast som jag känner det är att bara få träffa min Prinsessa varannan vecka, att inte kunna säga godmorgon och godnatt till henne, eller gå in till henne och stoppa om henne. Tror till och med jag kommer sakna bråken vid middagsbordet, eller när hon tassar ner för att "bara säga en sak"

Idag ska jag fixa och planera det sista för BMW träffen på Söndag i halmstad, ta en sväng ner till syrran för att bli bjuden på middag, mot att jag hjälper henne koppla in hennes dator och dvd till platt tv'n.

sen blir det hem, ska eventuellt ner till T-Borg och ta en öl med Björn ellie, och några av deras vänner beroende på när jag är hemma!

Nu får jag väl börja jobba eller något
men vi hörs senare

Dagens Citat:
Love life and Life will Love You!

Dagens Låt:(Min alarmsignal)