söndag, maj 10, 2009

The Homecoming...

Nyligen hemkommen efter en MYCKET lyckad bilträff... alltid lika trevligt, Massor med bilar, tror det dök upp lite mer än 60 bilar där, Lär känna nya människor varje gång, är riktigt kul.
Efteråt så dras det vidare till Hamnen, där vissa kör streetrace, andra står och kolla på, och man snackar vidare och har det trevigt.

Nu är jag hemkommen och håller på att lägga upp bilderna från dagens träff på garaget.org

Obstacles

Obstacles are those frightful things you see when you take your eyes off your goal.
There are no secrets to success. It is the result of preparation, hard work, and learning from failure.

Success is dependent on effort.

Try, try, try, and keep on trying is the rule that must be followed to become an expert in anything

Lite citat jag lever efter just nu. för att hinna och lyckas med mina project!

Meckar-söndag

Meckar Söndag är ett begrepp som jag borde införa, då detta är avkoppling för mig, då får jag komma ifrån, pilla med mina egna eller andras bilar, pyssla i min egen takt utan att någon hänger över mig.

Idag så körde jag ut till björn och Eli och lånade garaget en stund, skulle få på solfilmen på bakrutan, med det gick åt skogen med det, råkade sabba filmen när jag skulle ta av skyddsfolien, så vek sig allt och klibbade fast och gick inte att rädda, så nu får jag vänta tills jag har en ny solfilm hemma, för jag hade inte mer på rullen.

Efter det så började jag justera in mina coilovers, det var lättare sagt än gjort, men det hela slutade med att jag har dom på nästan högsta nivån c:a 40mm sänkning ger det, eftersom den nya fronten som ska på snarast kommer vara lägre än den befintliga, Farthinder kommer inte bli roliga efter det, men bilen kommer bli så snygg så det är det värt. Höll på att sabba den fronten som sitter på just nu när jag skulle ut ut garaget och den fastnade i kanten in och slets loss, men tror jag har fått på den så att den sitter hyffsat tills ett byte ska ske.

Efter dessa tabbar och otur så begav jag mig hem, lånade med mig en domkraft och en pallbock.

Föresten om ni har dåligt med ideer till Julafton, farsdag, eller Min födelsedag så önskar jag mig dessa grejor mm.

Fick hissat upp pappas bil, monterade av den gamla brutna stolen och monterade den som jag hämtade i förra veckan på Returbilen, äntligen något som gick som en dans helt utan problem, och jag gjorde det HELT SJÄLV... så nöjd över mig, jag blir duktigare och duktigare.

Så nu ska jag ta en skål med Ben 'n Jerrys glass och njuta en stund innan jag beger mig till dushen, har ju min bilträff ikväll och den vill jag inte missa, slutar alltid lika trevligt ;)



Här ska jag kravla mig in under, tur att jag fick låna ordentliga grejor, vill ju inte ha en bil över mig.

Det saknas något här...hmm undra vad det är.

Där ligger den ju, den gamla stolen, var den som saknades.



Ett av de bästa köpen jag gjort på länge, en Hylsnyckelsatts har redan använt den massor med gånger, men vill ha en modell större också, men det kan vänta tills jag har ett riktigt garage.


Färdigmonterat och nu satt man ju riktig bra igen, tror till och med jag hittade en med samma klädsel.


Vad gör jag uppe redan

Vaknade när Michelle ville gå upp och titta på tv vid halv 8 tiden, sen låg jag och försökte somna om. Vilket inte gick så bra, låg mest och funderade på nu när denna veckan är slut, hur jag ska hinna få min bil klar.
Har som rivit ut det mesta där bak, men nu börjar en 5 veckor lång michelle hämtning då sandra jobbar länge och sen är det touren och då är det försent att bli klar... hmm
får se hur många helger jag kan komma hemifrån så jag kan fortsätta, blir till att planera väldigt noggrant om jag ska ha en sportslig chans.
Det är inte bara det jag rivit ut som ska fixas, det är ganska enkelt, det stora ligger i rosten och en parkerings skada på ena sidan som är ganska allvarlig som jag måste ta tag i.
Börjar känna mig stressad inför detta med, får se om jag kan prioritera bort andra grejor som ligger.

Nej nu ska jag roa mig till 9 c:a då jag ska sätta igång med frukosten, och sen får vi se hur jag löser resten av dagen!