torsdag, februari 19, 2009

Ser fram emot imorgon

Imorgon kväll kommer nog bli kanontrevligt
Är bjuden på ÖlProvning i malmö, de ska prova English Ale, ska bli riktigt spännande, jag är inbjuden som gäst, fick det som födelsedags present av Anette och Anders!

Kommer bli lite stressigt innan, för jag ska lämna Michelle hos Mamma först nere i Trunnerup utanför Ystad, och sen måste jag hinna med en buss från trelleborg som går kl 17:05 och då ska jag helst ha hunnit tillbaka ställt bilen mm mm.

Men det fixar sig, har gott om flextimmar att utnyttja på jobb så jag kommer gå vid 14 tiden så jag hinner till trelleborg hämta Michelle, köra ner till Mamma med henne, tillbaka till Trelleborg, sätta bilen, hinna med bussen, möta upp Anette, åka med buss till Limhamn, och vara där före kl 18:15.

Men det löser sig, det gör det alltid, och jag har en snabb bil ;)

Blödig?

Är jag blödig eller är det så här man är ??

Jag och Michelle hade en liten fight idag om lite olika saker, det hela slutade i varje fall med att ingen godnatt saga och gå och lägga sig direkt efter maten!
Maten som var en del av vår fight andra delar handlade om att man får inte ljuga och man får inte säga elaka saker till andra.
I varje fall så gick vi upp, hon nattades och jag släckte, hon var helt förkrossad över det att hon inte fick någon saga!

Men 20 minuter senare gick jag upp till henne igen, satte mig hos henne och tog henne i min famn, frågade om hon sov, och om hon ville ha saga!
Jag förklarade igen för henne lugnt att man får inte lov att ljuga, man får inte säga elaka saker mm mm och vi pratade lite om det som hänt, sen läste jag lite ur hennes sagobok för henne och satt hos henne medans hon försökte somna efter sagan.

Jag är av principen att man ska ALDRIG skiljas som ovänner! eller gå och lägga sig som ovänner! och det försöker jag hålla på så gott det bara går!

Varför lär jag mig ALDRIG

Jag avskyr när man kommer hem, så har man inte planerat någon mat, så man måste ställa sig, titta i kylen.... titta i frysen..... titta i kylen igen, hmm nej vi har inget spännande hemma.
Vad ska jag göra nu då....
och ändå så fortsätter jag glömma att planera maten till kommande dag!
men det är väl bara till å tar tjuren i hornen och ställa sig och fundera, vad man kan göra...

Synd att både köttbullar och ägg är slut här hemma, jag undrar så vad det kan bero på ;)

nu e det underbart ute

Solen skiner, himlen är blå, snön ligger vackert vit över fälten och vägarna är rena och fina att köra på!
det tycker jag är så vacker och unterbart, så här ska vintern vara!
Jag minns hur mycket jag älskade detta när jag var lite, och kunde leka i snön, gräva långa tunlar i de djupa drivorna som låg på fälten, eller åka pulka nerför den livsfarliga backen på skjutbanan.
Då hade vi kul!

mmmm Thai

Stack iväg på lunchen och köpte Thai mat att äta.
så gott så gott, vi har en Thaiway bara 7 minuters gång från vårt kontor.
www.thaiway.se har hur god mat som helst!
klart rekomenderbart! och billigare än lunchen på jobb som ändå aldrig är riktigt god!