söndag, augusti 31, 2008

Tröööööööööött

Jag är så trött idag, känner mig riktigt sliten, mer än vanligt till och med!
Igår var det ju som sagt Kräftskiva på kvällen och innan dess så var jag inne i malmö på StreetXtremes bilshow på strippen i malmö
skulle åka in där till de öppnade och en vän till mig sa att de öppnade kl 10 så vid kvart i 10 körde jag hemifrån, och nej så snabbt kör jag inte så jag hinner till Malmö från Trelleborg på 15 minuter.
vid 10:30 var jag vid strippen.
hade lite problem att hitta den, ni vet ju hur bra lokalsinne jag har :-) plus att jag bara varit där en gång tidigare för 1 år sedan!

Ett mycket trevligt evenemang, många fina bilar och kul att kolla på StreetDrag grymma bilar.


Efter detta så bar det av hemmåt igen för att som sagt hjälpa Sandra med att städa och fixa inför hennes kräfskiva. vi han precis bli klara till att gästerna skulle komma! puh!

Mycket snappsvisor och många snappsar blev det och väldigt rund under fötterna var man innan maten var avklarad, och vi förflyttade oss till sofforna.
Där tog det inte lång tid innan Singstar kom igång på projectorn och alla sjöng och vara glada.
Vissa sjäng hjärtligt vissa sjöng bra, sen är det väl upp till och tolka detta själv helt enkelt!
Under detta så hände en sak som kanske inte borde hänt, jag och Sandra kysstes, och jag det kändes och blev väldigt konstigt.
Här kände jag mig väldigt egoistisk, för det var himmla skönt att kyssas, men det var kanske inte helt rätt, eftersom jag vet att sandra blev väldigt ledsen efteråt när hon pratade med Camilla.
och det var kanske också tur att Camilla stoppade det hela där och då!
efter en stund så stängde vi av Singstar när alla tröttnat och den vanliga musiken kom på igen!
det dracks som sagt rikliga mängde med sprit, öl och vin.

Fick lite senare ett SMS från en annan god vän att de var på väg hem och om jag ville komma ifrån och hem till dom på lite efterfest! tyckte detta lät trevligt, och det var väl kanske bra för mig att komma ut från hemmet en stund!
Alla ville följa med på efterfesten så vi började traska iväg hela gänge, vi var nu inte så många kvar i och för sig 5st närmare bestämt
Ringde vännen på vägen dit för att se var de befann sig.
då blev saker lite konstiga, för tjeje som efterfesten skulle vara hos, var inte så pigg på att det ramlade in 5 pers när hon var berädd på att endast en extra skulle komma, så efter lite käbblande och fibblande så blev det att jag begav mig ditåt.
Fick sällskap en del av vägen av macke och camilla, så vi gick och småsnackade lite och så! sen begav de sig hemmåt och jag mötte upp min vän.
då vi traskade till Emma som den här tjejen hette!
där var det också ganska trött stämning och blev väl en grogg till, ett par vändor singstar, men sen kände alla sig ganska så trötta.
Sagt och gjort, så fick jag skjuts hem igen!

Väl hemma så mötte jag sandra som satt i arbetsrummet!!! vad hon nu gjorde där mitt i natten,
dock så ett par väldigt fulla blickar mellan oss, och vi gick tillsammans upp till sovrummet!
och här sitter jag idag, trött och lätt bakis.
Ja när jag vaknade var jag inte lätt bakis, då var jag väldigt bakis, men avslagen Cola och gamla chips kan göra undervärk!

Dagens Citat: "Berusning är frivilligt vanvett!"
Dagens låt är dedikerad till Jasmin och Emlyn