måndag, augusti 02, 2010

Bob Harrison


Inte länge kvar nu tills jag återigen ska se Bob Harrison, Dr Increase.
En helt otrolig talare, både väldigt duktig och kommer med sådana insikter, saker man egentligen vet, men som man kanske inte tänker på eller ännu värre saker som man inte gör för att man är lat, eller bekväm.
Men vill man lyckas och vill man nå stor framgång så behöver man ibland få en spark i baken, men även ny insikt i vad som krävs.
Jag kan starkt rekomendera att lyssna på Bob Harrison, jag har några CD med honom, annars så finns det ett litet fåtal biljetter kvar.

success was tied to not giving up

‎"I realized early on that success was tied to not giving up. Most people in this business gave up and went on to other things. If you simply didn't give up, you would outlast the people who came in on the bus with you." - Harrison Ford

Vinterbil

Jag måste skaffa mig en vinterbil till vintern så jag kan ställa av Celican, för de planer och skissar jag suttit och gjort i helgen, och det jag ska påbörja kräver att jag kan ha den stående.
och som Jobbpendlar bil går det inte riktigt så bara, plus att allt blir bara pankaka om man varje kväll i garaget måste sätta ihopa bilen igen för att den ska vara körduglig var gång man skruvat i den.
så Vinterbil är ett måste denna vintern, sen kommer celican bli RIKTIGT snygg och "cool"

VAB

Då blir det att VABBA resten av veckan, michelle har fått Bältros och får inte vistas med andra barn, eller några andra som inte har haft vattenkoppor med för den delen.
Så nu ska jag och en annars kärnfrisk "unge" vara hemma i en vecka.
får väl roa henne med film/datorspel så gott det går helt enkelt.
Själv ska jag passa på att börja slipa väggarna i vardagsrummet, så att jag kan bli klar där också snart! kanske kan ha lägenheten klar innan jul med lite tur ;)
kommer även lägga tid till att boka in Hälsokvällar med mina vänner och alla andra som vill må bättre!
är du pigg på en hälsokväll så säg till så kör vi även hos dig.