måndag, februari 02, 2009

Sleepless in trelleborg part 12345

vet inte vilken sleepless blogg detta är i ordningen hehe
men det är i varje fall en till i raden av bloggar då jag inte kan somna
denna tidigare än de vanliga i varje fall!
Låg och funderade på det huset som fortfarande finns till försäljning, kanske ska åka och titta på det igen, minns en del av det men vill få ny inspiration till vad jag kan göra där!

Sen funderade jag på vad jag ska ta tag i här, och hur jag ska lägga upp det så det blir gjort, ska ringa mäklaren och säga att något måste hända nu de närmaste 2 veckorna annars får vi nog börja leta ny mäklare, för med denna är det helt dött
även få en ny värdering av huset, som det är och om vi fixar lite extra och lägger till.
Samt hur vi ska göra med pengar och betalning för en del som ska göras vid!
har lite ideer och börjat göra en lista, imorgon så blir det en till grundlig genomgång, där vi sedan tittar på om jag kan göra det, om sandra kan göra det
eller om vi måste ta hjälp, vem kan hjälpa oss mm mm
det ska göras en norggran plan med datum och mål och hela kittet som ska följas slaviskt av mig och sandra för att få sålt detta huset NU!

vad kan vi själva göra och vad ska vi lämna till mäklaren att göra!

trött och ögonen vill inte mer nu

Har suttit hela kvällen och ominstallerats michelles dator, det är sjukt vad många Windowsuppdateringar som ska ner och så många omstarter man får göra...
men nu är den nästan klar, och mina ögon pallar inte mer.
Så nu ska jag gå och lägga mig och titta på antingen 24 eller smashlabs!
GODNATT ALLA OCH DRÖM SÖTA DRÖMMAR

Vad duktig jag blivit NOT

på att dela upp min text i stycken, mm mm när jag skriver.

Satt och kollade på lite av de tidigare inläggen jag gjort i veckan, och de ser ju för jävliga ut, det är ju bara ren text rakt upp och ner helt utan indelning eller något... förstår inte att någon pallar läsa det blir ju rent trött

Jag ska bättre mig jag lovar!

Riktiga måndagen

Japp idag var det en riktig måndag, men det hade lika bra kunnat vara Tisdag då jag jobbade igår som sagt.
En helt vanlig dag skulle man kunna säga, MASSOR att göra på jobb, vilket är kul, det är roligt faktiskt att jag kan fortfarande säga efter 4 år någonting så tycker jag det är kul att åka till jobb, jag trivs med mitt jobb på SonyEricsson!
idag passade jag även på att kolla lite på bilförsäkringar mm
och skrev papper på att byta till ett nytt bolag, vilket innebär att jag sparar 2000kr på min bilförsäkring om året. istället för 6300 för för en halvförsäkring så kommer jag från nov och framåt betala endast 4300 om året, och sedan 361kr i en tilläggsförsäkring som ger mig vägassistans, reducerad självrisk vid vissa sorters olyckor mm.
Denna veckan har jag michelle så jag lämnar och hämtar från förskolan, och umgås lite extra med henne på kvällarna mm mm! jag vet skum uppdelning, men bra ändå och så vänjer man henne sakta men säkert in i att ibland bo hos mig och ibland hos Sandra!
Det huset som jag är intresserad av finns fortfarande kvar såg jag idag när jag kollade lite på hus igen, mest för att se vad som händer med priser och så! KANONBRA, synd bara att vi måste få sålt här först för annars hade jag velat slå till på det och börja fixa där men men.... !