onsdag, juni 02, 2010

Pollenplågan

De senaste 5 åren så har jag varje vår och sommar lidit av denna förbannade gröna plåga som även kallas pollen.
Men i år har jag fortfarande inte känt av det, jag har under alla år som jag lidit av det dragit mig för att söka hjälp för det, för jag tycker inte om läkemedel, och som jag sa i år har jag fortfarande inte märkt av det, så jag har börjat dra slutsatsen att det kanske varit en antioxidant och vitamin brist som jag lidit av då jag sedan jag flyttade hemifrån och in till stan fått fler och fler allergier.
Det började med hösnuva och katt, sen kom pollen mm.
återstår och se om jag kanske även blivit av med katt och sen även häst och hösnuva, men en sak i taget.
Hade ju varit sjukt kul om det varit en brist i kroppen, och det enda jag ändrat på från föregående år mot i år är att i oktober i fjor började jag använda Kyänis produkter, deras Sunrise antioxidant och vitamin jouice och deras sunset omega3 med Tokotrienoler i.

Snart ny cykel till Michelle

Väntar bara på denna månadens provision från Kyäni så ska jag och Michelle åka iväg och titta på en ny större cykel till henne.
Känns så bra att se att det kommer in pengar varje månad och veta att det kommer lite mer också, så nu får jag mina egna produkter som jag och Michelle äter gratis, och jag har råd att gynna mig och Michelle lite, så denna månaden är det hennes tur att få något för de pengar som kommer in. Denna månaden ska hon få en ny fin cykel.
(Det är inte cykeln på bilden som är hennes nya)

det var nog meningen

Igår gick jag under dagen och funderade om jag skulle sticka in till Malmö och gå på Bio igen, har ju ett gäng med filmer som jag vill se på Bio, och givetvis går alla ungefär samtidigt.
Men när arbetsdagen närmade sig sitt slut så beslöt jag mig ändå för att bara åka hem.
Men när jag kommit halvvägs hem så stannar trafiken helt, och snart kommer en polis också, det går inte se varför allt står stilla, för bilkön är så lång.
Men en efter en vänder bilarna, och då gör jag det med.
Vilket gör att jag hamnar på en väg in till malmö, så det var väl meningen att jag skulle köra bort till entre, och så blev det en biljett till Iron Man 2, en film man definitivt ska se på Bio, mycket effekter, högt ljud och action med andra ord.