onsdag, december 31, 2008

Löften alla dessa löften

Varför kallar man det för Nyårslöften, är det något man lovar sig själv, men Ärligt, hur många av er håller dessa löftena?
Man lovar att sluta röka, man lovar att gå ner i vikt, och en massa annat som man redan när man lovar det vet att haha om 3 dagar har jag glömt vad jag lovade mig själv!
Varför ger man då dessa löften? är det för att alla andra gör det? är det för att man vill vara bättre.

Varför inte sätta upp en målsättning istället att till Midsommar 2009 ska jag har klarat detta, och till nästa nyår så ska jag klarat detta, skriv ner dessa målen, sätt upp dem på lämpligt ställe där man ser dom ofta, Förslagvis ytterdörren eller kylskåpsdörren
och sen får man sätta ihopa en plan för hur man ska klara dessa årsmålen som jag vill kalla dom!
Så kommer jag själv göra, jag kommer sätta ihopa en serie mål som jag ska uppnå under 2009, sen kommer jag skriva ner hur jag ska uppnå dom och så ska jag påminna mig varje dag om att inte missa något!

Mina mål kommer jag posta här på min blogg, och ni kommer även att få följa mina resultat dag för dag till och med
Detta är det första målet jag har, att göra realistiska och bra mål för att få mitt 2009 att bli det bästa året någonsin!

.....to be continued!

One year down several more to go!

Då var detta året snart slut, ännu ett år har passerat.
så vad har egentligen hänt detta året då!
Dom stora sakerna som hänt är väl att Jag och Sandra håller på att skilja oss, vi har bott i huset i lite mer än 1 år nu, det är fortfarande inte färdigt!
Jag har varit i Paris för andra gången i mitt liv, dock så har jag även kört bil i Paris och det var första och sista gången, ALDRIG mer, det är totalt livsfarligt!
Jag har trots att jag lovat att inte göra det, startat en hel massa nya project, stora grejer som kommer bli succeer under nästa år!
Jag har varit över i USA ett par kortare runder detta året också!
Jag har fått behålla mitt jobb under första rundan nedskärningar!
Jag har varit med om en av de största ekonomiska kriser i sverige på 10 år eller mer!
Jag har återtagit kontakten med en av mina äldsta vänner Kelly i Australien, och vi är närmare vänner nu än vi någonsin varit, det känns bra.
Min nästa riktigt goda vän har flyttat mycket närmare mig, så vi borde kunna träffas oftare!
och jag har äntligen bestämda garaget tider då jag kan spendera tid med min största Hobby, min bil, och det börjar på allvar hända saker med den!
Min Dotter växer som ogräs, och jag älskar varje minut jag får chansen att spendera med henne, och jag lovar att nästa år ska bli ännu bättre för oss 2
En massa både väntade och mindre väntade katastrofer har inträffat, men jag överlever och tar mig igenom dom! dessa är för privata för att ta upp här.
Har fått en ny god vän i familjen som verkligen bryr sig!

Så allt som allt har det varit ett MYCKET händelserikt år, och jag har lärt mig mycket, framför allt om mig själv! Så ja trots allt dåligt som hunnit hända, och som man kan läsa en hel del om igenom min blogg, särskilt början så vill jag inte säga att det varit ett dåligt år! utan det har varit ett lärorikt år!

Så jag tackar 2008 för allt och välkomnar 2009 med öppna armar!

Vill passa på att önska alla

Kan inte somna

Skulle släckt och somnat när jag var trött, men Sandra ville ju när hon kom och la sig kl1 på natten se ett avsnitt av något, och jag är aldrig svår när vi har någon bra Serie... så det blev ett avsnitt av Stargate Atalntis, riktigt spännande var det också... men jag borde inte ha gjort det!
jag borde ha sovit då, hmm får börja vända dygnet nu efter nyår så att jag fixar att gå tillbaka till jobb igen.
nu sitter jag här med ett glas mjölk och slösurfar.... det brukar hjälpa när jag inte kan somna, har en massa tankar också som behöver redas ut som flyter förbi! Saker att ta tag i, att fixa! men men , det kan jag fundera över imorgon!