fredag, maj 01, 2009

Sandra har precis fixat all maten


Nu väntar vi bara på gästerna...

Stolt över Michelle

Idag så var jag och Michelle iväg till min farmor, men vi kom precis mitt i maten så istället för att störa så gick vi ner till en liten lekplats.
jag gungade michelle lite och försöka gunga på gungbrädan med henne, men vår viktskillnad ställde till det lite granna.
Men medans vi var där så kommer en anna flicka ut, en tjej av utlänsk härkomst gissningsvis i Michelles ålder, och utan att tveka går Michelle fram till flickan, och fråga " Ska vi leka!" sen så gungade de på gungbrädan och satt och skrattade tillsammans den lilla stunden vi var där ute.
Så stolt jag blev över henne att hon istället för att klänga runt mina ben eller undvika den här tjejen så går hon fram och frågar om de ska leka, utan att känna henne eller att jag behöver föreslå det.
Min duktiga flicka!

en snabbis

Är ganska trött nu, och borde dra mig mot sängen, men jag känner inte för det, tur att man får sova länge imorgon hoppas jag, Michelle somnade ju inte förän vid halv 10 eftersom vi varit hos mina föräldrar idag.

Var mycket trevligt med lite grillat, sitta och snacka med Syrran och mamma& Anders och Syrrans kille Anders, en gammal klasskamrat till min bästa vän som tyvär inte längre finns med oss.

Nej nu ska jag göra ett försök att ta mig mot sängen.
skriver mer imorgon!