lördag, december 20, 2008

Godnatt allihopa

Veckans TrackID låtar också

Höll på att glömma ju

Här kommer de låtar jag har fastnat för av olika anledning och kört TrackID på i bilen.
fortfarande bara en massa gamla klassiker, men nu är det bara 100 låtar kvar av de 1300 som min IPod rymmer.




Vill också hitta någon som kan "Relight my fire"


Denna är bara bra, särskilt i ett bra Bilstereosystem med hög volym, och inte så gammal heller ;)


Gammal låt med mycket minnen till!


Lämnar det till låtens text!


Tror jag kört denna för inte så länge sen, men gillar som sagt KLF så here goes again!

Borde sova nu

Var mer eller mindre utslagen hela förmiddagen, sen vid 3 så körde vi in till Malmö, gick en runda på ikea, köpte absolut inget nödvändigt alls, såg en del trevliga grejor till när jag nu flyttar.. 

sen bar det iväg och lämnade Michelle till hennes mormor, därefter stack sandra och jag och åt på Subway, mmm jag älskar subway, gott och inte lika onyttigt som McDonalds och all annan snabbmat.
tog en sväng inom Åhlens, fick köpt massa julklappar till Michelle där kändes riktigt bra,

Filmen ja, det är ingen Action film så om det är det ni vill se så välj en annan, dock var den riktigt bra tyckte jag, det var ioförsig ett nytt sätt bara att visa att vi måste börja tänka på vår planet, vi är inte ensamma om att bo på den, däremot är vi ensamma om att försöka förstöra den!
Filmen var riktigt bra ändå tyckte jag klart sevärd, men kanske inte tvunget på bio! men å andra sidan alla filmer är bra på bio.

Efter bion så svängde vi inom Macke och Camilla en liten stund, drack ett glas glögg och pratade en massa, trevligt och avslappnat.

Nu ska jag nog leta mig uppåt sängen, kanske läsa lite och sen sova gott

The Game


eller spelet som den heter på svenska, en bok som när den släpptes varit väldigt omdiskuterad, skriver av Neil Strauss.
Boken är en verklig händelse, den handlar om att Neil fick som uppdrag att granska och skriva en artickel om ett särskilt "community" av Mästerraggare.
Han anmälde sig till ett seminarie med en kille som kallade sig Mystery, och blev ganska snabbt vän med honom, och blev även vid ett tidigt stadie i boken en mästerraggare själv.
I boken berättar Neil som resan som tog honom från nörd som i princip aldrig haft någon flickvän, till en mästerraggare som kunde få vem han ville!
han berättar om hur enkelt det är när man kan knepen, berättar om knepen som så, men mot slutet av boken även om nackdelarna med att varje kväll gå ut och träffa nya tjejer släpa hem dom och ha robotaktig sex.
och om kampen för Mystery som är manodepresiv.

Detta kanske inte var den bästa förklaringen av boken i sig, men det jag vill få fram är egentligen min egen bild av boken, och vad jag lärt mig eller tagit åt mig där.

Kan väl ärligt säga att så som de lär ut att man ska "ragga" är kanske inget som direkt passar in i min natur, men hela iden med tanke på att de diskuterar olika "mästares" läror är att egentligen handlar det om att skaffa sig ett självförtroende, tro på sig själv, och inte vara rädd för att ta kontakt, det värsta som kan hända är ju egentligen att man får ett nej!
eller hur, så hälften vågar hälften vunnet.
Boken var i varje fall väldigt bra tyckte jag, den var rolig att läsa och många gånger svår att lägga ifrån sig!

Godmorgon alla

Har blivit riktigt förkyld nu.. huvudet känns som det ska explodera och min näsa ser ut som en stor röd clown näsa.
blir mycket te idag och ta det så lugnt det går, trist att det sker på första semesterdagen bara hmm
Kommer hoppa över träningen, är inte riktigt "fit for fight" så att säga, sen ska jag in till Ikea idag med Sandra och Michelle, samt att jag och Sandra ska på bio ikväll, japp jag är en bioman..älskar att gå på bio, kommer att försöka hitta ett hus sen med ett bra rum helst en källare att bygga upp ett eget riktigt biorum i :-)

ska även eventuellt köra in en kollegas bil till Malmö, Björn har fixar rosten på den och lackat vissa delar med på den, så nu ska jag iväg och lämna den så att han slipper försöka ta sig ut till Beddingestrand och hämta den!

och nu ska jag ta och göra mig i ordning för dagen!

Lita inte på bilfirmor

Lita inte på bilfirmor...
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4039966.ab
jag undrar hur jag hade reagerat om en sådan här sak hade hänt mig?