söndag, juni 28, 2009

trött trött trött

Japp, jag är nästan lika trött som om jag varit ute och festat hela helgen.
Det är tufft att vara Spindeln i nätet, på något sätt blev jag Projectledande och allas talesman, coordinator mm under Touren som vi varit iväg på.
Trivs i och för sig i den rollen och tycker det är riktigt roligt, kul också att alla andra såg mig som det automatiskt, det var inget jag själv bestämde utan det bara föll sig så naturligt :)
Jag är kanske den naturliga ledaren? hoppas jag gör det bra också bara.

Vi har haft en väldigt intensiv och otroligt kul helg, den blev över förväntan lyckad, och väldigt många deltagare vill komma tillbaka nästa år, som kommer bli ännu bättre, vi lärde oss mycket hur vi skulle ha det, jag vet mycket som vi brast på och vi kommer ta lärdom till nästa år.

Bl.a. kommer vi vara mer restriktiva i vem som vi tar in i CREW och som får vara med och hjälpa till, för det fungerar inte med folk som inte gör det dom ska, och sen hoppas av dagarna innan eller så sent som samma dag vi drar igång.

Jag kommer försöka komma ihåg att blogga och berätta mer, lägga upp bilder från touren mm under veckan, men just nu orkar jag inte!

Ska upp kl5 imorgon för att vara tidigt på jobb, hade först tänkt åka in där ikväll men det orkar jag inte alls, är så död, samt jag saknade Michelle och ville få chansen att vara lite med henne.

Sen blir det att vi jobbar till 20:00 eller så imorgon så det kommer överlag bli en tuff vecka.
men sen kommer det lugna ner sig.