söndag, november 16, 2008

Tinkerbell

Hittade denna trailer på filmen också!


Vilken helg

Det skulle vara en helg med endast 1 sak planerat, bio på Lördag kväll, ändå så har det hänt så mkt hela helgen, att jag först nu hunnit sätta mig ner vid min dator!

Jag höll i träningen på förmiddagen, mkt kul var det och detta har jag redan hunnit berätta om :)
sen så såg jag efter Michelle och roade henne, vi åt lunch tillsammans, Sandra tog michelle med sig in till Malmö och lämnade till hennes mor när hon skulle ut och festa med en väninna!
Vid halv 9 kom Macke och Camilla och hämtade mig, så stack vi in till Biografen, köpte biljetter till Max Payne, bra film även om den var baserad på ett datorspel, ska skriva mer om den sen!
På vägen hem så stack vi inom Sandras mor och hämtade en sovande Michelle, och så begav vi oss hemåt, själv gick jag och la mig och tittade på TV nästan direkt, var ganska trött, slötittade väl fram till halv 1 på natten sen somnade jag gott!

vid halv 3 ringde Sandra, jag hade ju lovat henne att jag kunde hämta henne i malmö, så det var bara å göra sig redo för att sticka in till Malmö igen, linda in Michelle i 2 filtar som en kokong och så in i bilen.
vid 4 var vi i Malmö.

Då dök Sandra och hennes väninna upp, japp hon behövde också skjuts hem, inte så förtjust i överaskningar vid denna tiden på natten :p Som munnen gick på Sandra efter att dom satt sig i bilen, inte en syl i vädret fick man.

Men hon slocknade ganska kvickt efter att vi släppt av väninnan!

Idag var det upp vid 9, ner och göra gröt... för jag är världsbäst på mannagrynsgröt i vår familj ivarje fall!

sen göra oss redo att bege oss iväg till Hästtävlingen som skulle vara samling kl 12
efter samlingen så gick man runt för själva tävlingen började inte förän 13.
Så duktig Michelle var, det var hennes första tävling och det var med ledare, men så stolt och duktig hon var min lilla tjej!
dock så när hon kom i mål och alla applåderade så fick hästen spel och michelle kastades av sadeln, jag hörde bara Sandra skrika till sen fick jag fart bort mot kanten av läktarplatsen och hoppade ner därifrån (lite mer än 2 meter ner upptäckte jag efteråt) och sprang bort till Michelle, men det hade gått bra, hon hade nog mest blivit rädd, och fått munnen full med grus, Sandra dök upp där strax efter mig, hon hade tagit trapporna ner istället :p
fick skölt bort grus och tröstade henne, sen fick hon rida ett par rundor inne i den andra lokalen och efter en stund verkar det som om det mest lagt sig hoppas vi!

Efter ridtävlingen bar det av snabbt hem. för att sedan sticka in till Malmö, skulle hjälpa Sandras mor med ett dator problem, vi skulle hämta Sandras bil och handla mat...
väl hemma igen efter någon timme i malmö så blev det varma mackor, på michelles beställning, och så tittade vi på Tinkerbell, hmmm himmla söt älva det där!! ;)
Nu sussar michelle gott, jag ska snart sjunka ner i soffan framför någon tv serie, och sen även jag somna gott!

Så Sov gott alla...




Min lilla vinnare


Hon var jätte duktig skriver mer sen. Ska iväg nu till malmö

Provsitter plutten



Ridtävling


Idag ska michelle tävla för första gången i polluxcupen önska henne lycka till