måndag, januari 26, 2009

mår inte så bra

Känner mig varm, och är trött i huvudet, fryser, och känner mig allmänt orkeslös, samt har hostat som besatt hela dagen...
får inte bli sjuk nu, är inte bra alls, riktigt fel timing!

De sitter på fel fot!

Oscar ber sin dagisfröken hjälpa honom att ta på sig sina stövlar innan han skall gå ut i kylan. De är jättebesvärliga att ta på och fröken måste verkligen göra världens ansträngning för att utföra uppdraget. När äntligen stövlarna sitter på så säger Oscar:

- De sitter på fel fot.

Fröken tror inte sina ögon när hon konstaterar att det är som Oscar säger, stövlarna sitter fel.
Hon drar som en dåre i 3 minuter för att ta av dem och börjar om med en superansträngning för att sätta på dem igen. Då säger Oscar:

- Det är inte mina stövlar!

Fröken andas djupt och lägger locket på sina känslor för att inte skada lille Oscar som tittar på henne med en fast blick.

- OK, säger hon, vi tar av dem då! Och så sätter hon igång med samma träning som tidigare. - Varför sa du inte det tidigare? Frågar hon när hon är klar. Oscar svarar då:

- Det är inte mina stövlar, det är brorsans, men mamma vill att jag skall ha dem!

Fröken börjar gråta och mycket behärskad, fast bestämd, sätter hon på stövlarna för tredje gången. Sedan lyfter hon Oscar, sätter på honom jacka och halsduk och frågar:

- Var är dina vantar?

Och Oscar svarar:

- Jag la dem i stövlarna!

Hjälp sökes!!

Jag behöver hjälp
jag ska på en 90 tals fest... och behöver ha tips och råd på hur jag ska klä mig och se ut!
jag vet att jag var 13 år och uppåt då men min ålders senilitiet har nog börjat kicka in så jag minns inget från den tidens kläder och stil!

Du missar 100% av alla de skott du inte skjuter

Another work week

jepp, back at work and enjoying it
Trivs med mitt jobb, tycker det är roligt att åka till jobb på morgonen.
och så är det ÄNTLIGEN garage kvällar inplanerade igen denna veckan, annars blir det en riktigt busy februari med mycket planerat både på jobb och helgerna, men det är roliga aktiviteter i varje fall!

So far away, but always close!