söndag, december 28, 2008

Veckans TrackID

Ni som äger en SonyEricsson men inte använt denna funktionen har missat något, det är nog en av de mesta och bästa funktionerna jag har i min mobil telefon.
Med den kan jag när jag hör en bra låt starta min TrackID, den spelar då in en liten snutt av låten skickar den till en stor databas och sen får jag tillbaka , vad låten heter, vem artisten är och vilket album låten finns på.
Hur smidigt är inte det när man hör en bra låt på Radio, någons annans stereo, eller varför inte i en film... och det är väldigt väldigt sällan den inte får till det åt mig.
Så som ni vet så lyssnar jag just nu igenom min Ipod med massa riktigt gamla låtar, och när en bra låt dyker upp som ofta berör mig eller liknande så kör jag trackID och sen SMSar jag resultatet direkt från programmet till mig själv för att jag inte ska glömma att lägga upp dom på Bloggen :p
så här kommer i varje fall gågna veckans TrackID, både från IPod och vanlig Radio..
 Enjoy!




En mycket underbar sång! lyssnar på texten!


En annan underbar smörelåt :-)


Ny låt men bra, gillar den, helt i min stil... ska spelas högt, (alla bra musik ska spelas högt)


I need love... japp kunde inte sagt det bättre själv...

Nu sitter Tommy här och viftar

Japp det var Sandras ursäkt, hon var väl trött i sitt telefon öra nu...
men sant e det ju, jag hade slutat spela och funderar på att dra mig mot en TV och kolla på något kul serie eller något sådant!
har ju redan spelat en omgång tidigare, tyckte jag gjort mig förtjänt av det när jag är så duktig och städar på min semester!
Imorgon bär det tydligen iväg till Entre att göra oss av med det där berget vi skapat vid dörren, hur mycke grejor som helst att slänga, skönt att göra sig av med en massa.
Har nu lagt mitt slutliga bud på ett grafikkort på Tradera, håller tummarna att han som budar mot mig inte är vaken längre :p för auktionen går ut kvart i tolv inatt och jag orkar inte sitta och vakta det tills dess, ska försöka (Yeah right) somna tidigare än 2 på natten i natt hahaha!

men nu blir det nog de 2 sista avsnitten av PrisonBreak, ytterliggare en VÄLDIGT bra serie, Säsong 3 var lite småseg, men nu fjärde är riktigt bra igen!

Från fjärde Säsongen


Denna videon är gjord från Säsong 1 men ändå!



Cleaning out my closet!


Ja då har man städat stora delar av förrådet ser mycke bättre ut där, pappa har fortfarande massa grejor kvar, vissa av verktygen och maskinerna håller jag tummarna för att han lämnar ;) men där är jätte mycke för honom att ta med hem också. Jag och sandra har fått sortera en hel del till, gjort varsin hörna att stapla våra lådor i, får väl se hur lång vid det tar innan vi fyllt det till bredden igen!

Intro tävlingen

Svara ärligt nu

hur många känner igen och kan sjunga med i alla dessa Inledningar nedan?











ojdå, vi hade skumma barnprogram, här har vi förklaringen till att i varje fall jag är som jag är LOL
men jag slår vad om att de flesta av mina läsare känner ingen minst 3 av de 4 barnprogrammen och ler lite löjligt just nu när ni tittar på dom här igen...

Älskar Youtube, finns så mycket kul där...

Själv har jag sysslat med att städa lite mer i förrådet, nu ska vi bara ställa tillbaka allt när sandra och michelle kommer hem igen, sen blir det väl middag.
har även hunnit med att spela lite everquest 2 idag, det är bra avkoppling och verklighetsflykt för en stund, tycker jag i varje fall!
för övrigt har jag svarat på lite mail... ja jag vet jag spenderar alldeles för mycket tid framför datorn antagligen, men men vad gör man, i brist på någon att krama kanske :p
nej se om jag kan få något vettigt gjort nu, ha det underbart så länge.

Ett projekt


Att sortera denna ska göras innan semestern är över.

Brevbäraren är far till alla Barnen

En läkare hade uppfunnit en maskin som kunde överföra smärtorna under en förlossning till barnets far. Ett äkta par tog chansen att prova maskinen. 
Då födseln satte igång, blev maskinen inställd på att föra över 25 % av smärtorna till fadern, men mannen märkte ingenting överhuvudtaget. 
Läkaren tyckte att det verkade märkligt och höjde inställningen till 50 %. Mannen märkte fortfarande ingenting, men kvinnan mådde märkbart bättre. 
Efter som det gick så bra, överförde man 100 % av smärtorna till mannen. 
Förlossningen fortgick utan att kvinnan hade några som helst smärtor och ett välskapt barn föddes. 
Då mannen kom hem från BB, fann han brevbäraren liggandes död vid ytterdörren.

Hej alla barn!!!

Jetlaggad

om jag fortsätter som jag börjat så kommer jag vara grymt Jetlaggad när det är dags att börja jobba igen, somna vid 2 på nätterna och sen vakna vid 10 tiden..inte bra
får nog börja ställa klockan igen och försöka lägga mig i vettig tid snart!
Absolut senast på torsdag måste jag börja vrida tillbaka allt igen, annars kommer jag vara ett vrak på jobb inte bra.
Men så gott man kommer somna när man börjat jobba igen.
Idag så ska Sandra stjäla Michelle en liten stund de ska på någon häst uppvisning så då får man det lugnt och skönt här hemma, får se om jag sätter mig och pillar med bilen lite, eller om det blir Spela av!
Har precis tryckt i mig en för stor portion julgröt så sitter här och gäser nu bara!

Ska ta tag i lite mer städande av förådet idag så vi kan ha lite ordning och kanske göra en Sandra sida och en Tommy sida där tills vi flyttar så det blir enklare då!

Jag tror att vi måste få sålt huset riktigt snart, detta tär jätte mycke på alla oss som bor här att det inte händer något, får se hur det går nu efter Jul och nyårs helgerna, nu när alla räntorna gått ner och folk förhoppningsvis är lite mer köpsugna igen.
ska även under nästa vecka försöka ta lite tag i alla de saker som fortfarande inte är klara så att det ser bra ut här, är så många saker som känns som det aldrig blivit klart och som ser halvdant ut bara!
Nej nu får jag gå och ta tag i något annat än bara sitta här

Säg det med musik :p

Godmorgon allihopa :p
hoppas ni sovit gott...kunde inte låta bli att lägga upp denna hahaha