söndag, september 26, 2010

Äntligen

Äntligen så är den färdig!
hjälp mig att marknadsföra den nu till alla!

Förkylningstider


Tycker det är lite lustigt att så många idag gnäller över alla förkylningar, maginfluensor mm problem som kommer under hösten och vintern. Men om man erbjuder dem att prova något som det finns bevisade resultat och som kostar dom c:a 15 kr om dagen för att bygga upp ett skydd i kroppen och göra att vi blir mer resistenta, tack vare att vi ger kroppen dels det den behöver i form av vitaminer, mineraler och Antioxidanter så att dom dels mår bättre och blir piggare, men även bygger upp ett enastående skydd mot kommande "basilusker" så tackar dom nej
Men hur mycket pengar förlorar dom av att vara hemma en sjukdag en karrensdag, jag vet att en karrensdag för mig kostar lika mycket som 3 månader av sunrise från kyäni.
Enkelt val!

Nu kan jag inte hålla mig längre

Jag hade bestämt mig för att inte blogga om valet och hur det gick till, men jag har försökt följa det noga för att jag för första året på allvar varit riktigt intresserad och brytt mig om hur det skulle gå.
Kanske för att jag för första gången sedan jag började jobba, under förra mandatperioden när vi fick en blå regering faktiskt personligen märkt av en förändring, en förändring som för mig och Michelle varit till det positiva.
Sverige behöver att något händer att någon gjorde något radikalt med hur vårt system fungerade, eller snarare inte fungerade.
Men nog om vad jag röstade på, det är väl ganska självklart!
utan jag har även efter valet följt diskutioner kring både SD och hur valet har skötts.
Vi lever idag i 2010 talet, jag trodde att sverige var ett av de länder som kommit väldigt långt inom dataåldern?
Vi kan flytta miljonbelopp med bara ett par knapptryckningar, vi kan sköta alla våra skatteärenden, deklarationer mm över internet, tack vare en dosa och ett bankID, vi får handskas med våra föräldra dagar och allt annat som har med barnen att göra över internet.
MEN, vi kan inte rösta över internet? tänk nu om vi hade fått göra det, då hade risken för att röster blev ogiltigförklarade för att kuverten inte var ordentligt förseglade varit 0, många fler hade nog röstat för de hade inte behövt masa sig ur sin bekväma soffa för att rösta! vi kanske hade minskat soffliggarna med 50% för det är ju ändå inte lika jobbigt att ta sig fram till datorn, man kan göra det när man ändå kollar sitt Facebook! istället för att klä på sig, släpa med sig barnen och gå till en vallokal och stå i kö där.
Vidare så hade man direkt stoppats om man redan röstat, risken att någon hade råkat rösta i ens namn hade varit nästan noll, då ingen outbildad kontrollant hade råkat stryka fel namn.
och sist men inte minst, inga röster hade glömts på bensinmackar, inlåsta i skåp eller trillat av ett tåg och spridits för vinden.
http://www.expressen.se/nyheter/1.2150835/snart-kommer-den-riktiga-valrysaren

Nu över till andra diskutionen som ligger där, INGEN VILL SAMMARBETA MED SD?!?! jag som så många andra kan inte med SD, men vad vi inte tittar på är VARFÖR, varför har SD kommit in i riksdagen? kan det vara för att 300'000+ svenska är rasister eller är det för att dessa 300'000+ svenskar är missnöjda med hur det skötts fram tills idag, och de senaste 50-60 åren, så nej man kan inte beskylla de borgerliga för jag tror inte detta missnöjet skapats de sista 4 åren utan snarare under väldigt väldigt lång tid, men det syns mer för varje år. Så det viktiga nu är att se hur kan vi förbättra systemet så att vi klarar av att ta hand om de som kommer till sverige och berikar vårt land, istället för att göra som en tidigare röd regering gjort, böjt sig för andras traditioner, och därmed tagit bort vår egen? Vad för fel är där i systemet som för att så många svenskar har ett missnöje och inte litar på att våra befintliga makthavare klarar av att se till deras intressen, så att de röstar på ett parti med så extrema åsikter?
Nej nog med mitt babblande nu. nu låter vi de som styr sverige göra sitt bästa för att ge oss ytterliggare 4 år av framgång, och går ut och skapar vår egen framgång!