tisdag, december 08, 2009

En helt underbar helg

Kom hem igår vid strax efter 11 på kvällen efter en 3,5 timmar lång tågresa med X2000
Ser hur poängen bara trillar in på mitt bonuskort, för fler resor lär ju bokas :-)
Redan på tåget hem så bokades nästa resa till Norrköping, kommer åka dit och spendera Nyår med Sandra och Max!

I varje fall kom upp till norrköping i torsdagskväll förra veckan, och fick en kväll med bara Sandra innan helgen satte igång, var mysigt att träffa henne igen, allt känns bara rätt och känns som vi känt varandra och träffats mycket mer än vi gjort!
På fredagen sen så var jag iväg och körde KP på förmiddagen där uppe, och när jag kom tillbaka hem till Sandra så hade hon hämtat sin son Max i skolan.
Tog inte många minutrar innan han lite försiktigt drog i min arm, och ville att jag skulle följa med in på hans lekstuga.
Där ville han spela fotbollsspelet som han har ( ett sådant som Joe och Chandler har i Vänner ) Det var total utklassning kan jag ju säga, av 4 matcher vann han alla med många poäng :( men det var kul att bli accepterad så snabbt, att han sen fick spela spel på min IPhone gjorde ju inte saken sämre utan blev direkt omtyckt och vi både busade och spelade datorspel tillsammans.

På Lördagen sen var det först planerat att jag skulle åkt till Linköping för att köra KP med en kille därnere, men det blev inställt, och det var ju synd i sig då jag sett fram emot att dra igång min organisation uppe i norrköping denna helgen.
På kvällen sen var det kalas för Linn som är Sandras kusin, hon fyllde 12år och då fick jag träffa i princip hela släkten, och det är ett helt gäng, och de är väldigt tajta och umgås mkt allihopa då de bor väldigt nära varandra.
Vi såg till att vara där en halvtimme tidigare för att vi skulle vara först där, detta för att det skulle vara lite lättare för mig ;)
Hela kvällen gick bra, och inga jobbiga frågor eller något sådant råkade jag ut för utan det var bara en mycket trevlig kväll!

Söndagen sen var vi nere på "stan" en liten stund jag inhandlade en snygg vinterjacka till mig själv, har inte köpt ny jacka på 8 år till mig själv, och så blev det en massa småsaker till Michelles Adventskallender. Ett besök på McDonalds och sen en lugn söndag.

På måndagen som var min sista dag där så var vi uppe och fikade med Sandras Mormor och småsnackade sen över till Marie Sandras ena moster och snackade lite blåbär, hon ville prova och tyckte det lät väldigt intressant sen blev det pizza, innan vi gick hem till Sandra igen så jag fick packat och småmyst lite innan det var dags att åka hem igen.

Motivation

Känner att jag börjat tappa motivationen på mitt jobb!
känner att det är inte som det var för bara 6 månader sedan, kul att gå till jobb, nu är det bara ett jobb, kan vara pendlingstiden som börjar tära, eller att jag känner att jag fastnat.
Har väl aldrig kännt mig riktigt som en del i de grupper som bildats utan alltid legat lite utanför.
kan tycka att det är lite mycket dagisnivå på mycket hur de andra beter sig ibland.
och min utveckling har stannat och kanske segregerat lite till och med.
Nu är jag inte en av de bästa utan bara en medelmåtta här, varken bättre eller sämre egentligen, och det är lite tråkigt, tycker inte om det! har ju faktiskt varit här i snart 6 år, det är en lång tid! för mig i varje fall!
men jag ska uthärde 6 månader till sen kan 1 av 2 saker hända!