måndag, juli 19, 2010

var får barn allt ifrån

Vissa saker undrar man ibland var barn får ifrån.
Det jag berättade om i förra inlägget att Michelle sagt, har Sandra nu berättat för mig att det är inget hon sagt till Michelle.
Men samtidigt är det inget som jag tror Michelle skulle hitta på själv, och varför skulle hon hitta på en sådan sak.
I mina öron efter att hört Sandras version också så låter det lite som något hon kanske frågat Sandra om eller snappat upp där omkring.
Jag tror på Sandra att säger hon att det är inget hon sagt till Michelle så är det inte det, för jag vet att vi fram tills nu i varje fall kunnat prata om det mesta och vi har alltid innan haft väldigt lika syn i uppfostran och hur vi tar hand om Michelle.
och om det är något som skulle komma därifrån så tror jag aldrig att det är något som Sandra skulle säga för att såra mig på något sätt, utan snarare vara något hon kanske berättar för Michelle om hon skulle frågat.

Jag gör detta tillägget till bloggen för att den förra sårade Sandra, jag skrev inte den för att såra utan det jag skrev var vad Michelle sa och det jag skriver om är mitt Liv och mit liv tillsammans med Michelle.

influenser


Just nu är Michelles största idol hennes Mamma, med all rätt.
Men man märker väldigt tydligt vissa saker som hon tar efter, Sandra hade haft feber i helgen och när jag hämtade Michelle idag, gissa vem som säger att hon har feber.... Jo Michelle!
Hon frågar mig väldigt ofta efter huvudvärkts tabletter, och säger att hon har ont i huvudet, men får man bara henne att tänka på något annat så har hon helt plötsligt inte huvudvärk längre.
Hoppas bara att hon inte knaprar piller för allt möjligt hemma hos Sandra.

Och sen idag sa hon en sak som skar i mitt hjärta.
Hon sa "Pappa när jag blir 15 år så vill jag bara bo hos Mamma"
Mamma har sagt att när jag är 15 får jag välja om jag vill bo hos Mamma, eller hos dig eller bo själv
dock verkar det som Sandra missat ett väldigt viktigt alternativ! hon får även välja att bo hos oss båda! hon måste inte välja Mamma eller Pappa. Jag förklarade det för henne och man såg att ett litet Ljus tände sig i hennes ögon.
Jag vet att det är långt kvar tills dess, men oavsett när hon säger något sådant så gör det ont i hjärtat.
Jag skulle aldrig själv be henne välja mellan Mig och Sandra, det är ett beslut som Michelle få ta om hon ens vill ta det. Lika mycket kan säga att hon inte vill ta något val alls, så varför ens berätta för henne redan något som inte kommer hända förrän om 5-10 år!

En fantastisk rolig helg


Har haft en fantastiskt rolig helg.
Min helg började i Lördags med att jag stack till garaget, var tvungen att fixa Handbromsen så jag kan ombesiktiga bilen innan Touren.
Efter mycket bråk med bil och bromsar så får jag till det, tog ett helt gäng timmar och många svordommar, kommer hem riktigt trött och smått irriterad, hem i lägenheten, tar det lite lugnt fixar lite med sådant som måste göras inför Touren.
Ser att vädret är riktigt bra, dvs svalt och molnigt, så bestämmer mig för att tvätta och vaxa bilen, så att det är gjort innan Touren också.
får ett SMS då från Andy först som frågar om jag kommer upp till Helsingborg, är lite småsugen, men drar mig för att ligga och köra den timme det tar dit, inte riktigt på humör.
Men så får jag ett även från Eza som frågar om jag dyker upp, och om jag är redo att promota Touren lite.
har fortfarande inte ätit middag och klockan är snart 20 på kvällen, men tänker, att kan lika bra köra till Race 4 Fun's träff som att sitta hemma i lägenheten.
Sagt och gjort, kör upp till Helsingborg och möter upp resten av gänget på Väla's parkering. dyker upp fler och fler bilar, träffar många nya människor.
kollar lite hur R4F organiserar allt, har ett förmöte, folk som åker i förväg och planerar och sätter upp allting inför nattens aktiviteter.
ger mig en spot under mötet att Promota Skåne Crazy Tour, då en del från R4F kommer köra med.
Efter en stund på väla drar vi vidare till Nattens egentliga aktiviteter.
och kan bara säga att R4F har sjukt bra koll, säkerhet, och organisation av Street Racen, det körs på ett område som inte har trafik på kvällar och helger, ute i ett industriområde. det spärras av, har comradios, en riktig start lampa, allt organiserat i samma stil som RaceWars från FF1 filmen.
Det körs fram till halv 1 på natten ungefär och är riktigt kul att se alla förare, både de som "bränner" däck och stilar, samt de som draggar.
efter detta sticker jag tillsammans med Andy och Fia till ättekulla MC Donalds och äter, där träffar vi på Linda, David och Ola, sitter och snackar och har sjukt trevligt fram till strax efter 3 på natten innan jag kör hem igen.
Så allt som allt en sjukt kul lördags natt jämfört med hur den började.
kommer definitivt köra upp till deras tillställningar igen.