måndag, november 30, 2009

Hur gör ni?

Kommer ni ihåg när ni själva var barn, vilka drömmar man hade, man skulle bli brandsoldag, rymdkapten, flyga till månen, uppfinna nya saker. Bli värdsmästare / värdmästarinna i en den ena än det andra,
Man skull eha den där coola bilen man sett osv osv
Vart tog dessa drömmar vägen för de flesta av er, ja jag säger er, för jag har inte gett upp mina drömmar!
Hur gör ni när era barn säger att de ska bli eller göra något stort, häftigt eller äga en cool bil vad som helst, Något som de flesta medelmänniskor idag anser vara omöjligt?
vad säger ni till era barn då, nickar ni ler lite granna och tänker i ert stilla sinne, nej du kommer bli som mamma och pappa inget särskilt? eller uppmuntrar ni era barn att faktiskt kämpa för sina drömmar, säger med äkta entusiasm "KLART DU KAN, KLART DU SKA!)?
Jag kan säga att jag ärligt uppmuntrar Michelle när hon berättar om sin Hundfarm hon ska ha med 20 hundra, lyssnar ärligt på henne när hon berättar vad alla hundarna ska hete, att det ska vara Lassie hundar allihopa.
Att hon ska köpa en Z4 när hon får köra bil. för jag vet hur viktigt det är att hålla drömmen vid liv.
och jag vet att det är möjligt för alla att uppnå sina drömmar! så jag kommer inte bara uppmuntra henne utan kommer att hjälpa henne med hur hon kan nå dessa genom årens som går tills hon är där!

Dance like no one's watching, sing like no one's listening, love like you can't get hurt, and live like there's no tomorrow.

Planer planer planer

Tur man har en bra Kallender för nu är det mycket som händer den närmaste tiden framåt
Idag kommer jag befinna mig på Hotel Ibis hela kvällen och träffa kontakter till Kristofer, blir väl en 7-8st Kontakter då.
Sen imorgon sticker jag kanske till Landskrona för att visa det för 2-3 personer där!
Onsdag är det Julmiddag på St Markus Vinkällare med Manpower.
På Torsdag efter jobb så sticker jag till Norrköpoing efter jobb, helt underbar, ser jag verkligen fram emot.
Kommer bli mycket mys och har även 20-30 Kontakter från Johan som jag ska träffa där uppe.
På fredag kommer jag få träffa Max, Sandras son, han har redan flera gånger frågat när jag ska komma upp, ska bli spännande, och är JÄTTE stort!
Lördag kommer jag träffa i princip hela släkten för då fyller en av Sandras kusiner år så då är det Kalas, kan ju ärligt säga att jag är lite nervös för detta!
Söndag blir en bizniz och mys dag likaså måndagen då vi även eventuellt ska ha det absolut första APt i Norrköping och Patrik J kommer upp och hjälper mig!
Tisdag tillbaka på jobb.
Denna veckan blir det nog en sväng upp till Blekinge också, har ett gäng där som är intresserade av Biznizen så då drar vi dit och snackar med dom och kör en Utökad hempresentation!
Så det händer massor nu de närmaste dagarna, men det är kul, det är så här jag lever mitt liv, In the fast lane, då mår jag som bäst.

Jag tror

Jag tror på aktion, jag tror på att när man säger att man ska göra något så gör man det direkt, jag är själv av den principen och har märkt på mig själv att jag har svårt när någon säger att de ska göra en sak och sen händer inget.
Jag kommer på mig själv med att jag kan vara lite tuff mit andra i just detta avseendet, pusha lite för mycket, och pressa på!
Men ofta är det för att jag tror kanske att vissa kan mer än de kan? eller jag vet att de kan mer än de visar, ska det nog vara.

V

Har ni kollat på nyinspelning av V?
Jag gillar den faktiskt, många som var med i 4400 som är med här, och där är anspelningar till 4400 också om man tittar noga!
Men många anspelningar till 9/11, Massvacineringen vi håller på nu, mm mm
kul att titta på, samtidigt som Serien i mina ögon har potential faktiskt.