tisdag, december 02, 2008

Mycket produktiv kväll

Stack direkt till Björn och Eli efter jobbet, skulle ju till garaget, min tillflycktsort från den grå vardagen.
En perfekt garaget kväll ser ut som så att det ska bestå av lika delar, Fixande/Mekade, Snack, och planerande!
och det gjorde det idag, var mycket trevligt, fick gjort jätte mycket av det jag ville, och många nya ideer på hur jag ska lösa saker och ting :-)
Sen när jag kom hem så var det en snabb dush och sen fick jag satt mig med Tourens hemsida och gjort en del vid den.
Fick planerat en del nytt till Touren, och fått iväg lite mail, nu ska jag bara tömma min egen mailkorg sen ska jag SOVA... idag är en bra humör dag, jag mår riktigt bra idag...

Insidan skapar ett yttre som bara den som e kär förstår


Ovanstående Titel, har jag stulit från en annan blogg, om hon som skrev orginalet vill får hon gärna lämna ut sig, men jag tackar bara för en mycket bra titel, och jag kunde inte komma på en bättre formulering på den!


Vad jag vill få fram här är att när man väl lär känna en person, så börjar man se helt andra saker, och då blir utsidan sekundärt, för det man ser är ett yttre, ett skimmer eller kalla det vad du vill som man kanske inte såg innan.

När man är kär så ser man inte det som alla andra ser, eller snarare, andra ser inte det man själv ser.

därför man ser alla de här andra dragen, man ser personen och inte bara skalet!


Dock handlar det fortfarande för var och en av oss att få chansen att visa vad som finns innanför skalet, vem vi är på riktigt!

Everybody does it




Japp alla dömer vi efter vad vi ser..


jag gör det, du gör det, alla gör det, vad vi ser är vårt första intryck av någon! utan tvekan, vi sätter upp våra första åsikter utefter vad vi ser.

Ni som säger att ni inte gör detta ljuger!


Men utseende är mer än hur man ser ut, utseende är även hur man för sig, hur man tar in omgivningen när man kommer in i ett rum. allt detta tillsammans bildar vårt utseende, det som vi sedan bedömmer.


Därför så tappar man ju otroligt mycket på en bild, dock så kan man även på en bild se blyg ut, se självsäker ut, eller se osäker ut, definitivt, men det är inte lika lätt, för vi missar hela kroppsspråket!


Men dagens sanning är First impression lasts, och det är det intrycket som man först får av en person, och som man sen bedömmer om man vill veta mer eller inte.


Looks does matter!!


Japp jag står kvar vid mina tidigare argument att vi går på utseendet först, både killar och tjejer.

För ett par månader sedan så loggade jag in och anmälde mig på en "dating"site mest för att kolla detta, för jag hade då haft diskutionen innan om detta, och jag vill bevisa min poäng!

Jag la in en bild, den ni kan se här vid sidan!
och skrev in en text, som jag tyckte var helt ok.
Poängen jag vill komma till här är att för att ens läsa min text så måste man välja att klicka sig vidare från mitt namn och min bild, det är det första man ser! ja och var jag bor så klart!
på dessa månaderna så har 10 personer klickat sig vidare för att läsa om mig, vem jag är, intressen mm mm.
DVS alla andra som går på den sidan har ratat mig vid bilden!
My point is.... Utseendet spelar roll.
oavsett vad vi säger att det är det inre, det är hur du är som person, din humor, mm mm
men om man ratar en person så snabbt att man inte ens ger dom en chans att visa sin person och hur dom är som människor, hur kan man då stå och säga att det är det viktigaste och att utseendet inte spelar roll.
Vi lever i en superficial värld det är bara att leva med det!