onsdag, maj 27, 2009

Då var vab dagen över

Men blir nog inte att jag tar ut den som föräldra ledig, Jobbade över telefon en hel del i förmiddags, så blir nog 1-2 timmars arbete rapporterat och sen så kör jag flextimmar för resten, förlorar mindre pengar på det, och slipper allt strul med Förkrånglingskassan.

Michelle har inte varit ett dyft sjuk idag och det har gått väldigt bra.
Vi har faktiskt haft en väldigt bra vecka, men det har också bara varit hon och jag, inga bråk, inget tjat vid matbordet och riktigt bra. Men så fort Sandra kom hem idag, så var det som om jävulen flög i henne, bråkade, slängde en bok för att hon inte fick sin vilja igenom med Sandra, och tramsade och var inte alls duktig vid matbordet. lite synd när jag berömt henne så mycket dessa dagarna.

Intelligence is sexy!



Japp detta är en lärare jag inte hade tackat nej till i plugget!

Glöm inte följa mig...

på Twitter
http://twitter.com/singelpappan
där kommer korta små inlägg om vad jag pysslar med och status uppdateringar ofta.
en Microblogg, och ganska enkelt.

Om ni Twittrar så dela gärna med er till mig.

Barnprogram

Hmm undra om detta är en bra godnattsaga.
är det sådant här som SVT visar så är jag glad att Michelle föredrar Playhouse Disney!

vabbar idag

Hämtade Michelle hos Emilia igår vid halv sex tiden, då var hon hur pigg och glad som helst, vi åkte hem och lagade middag, åt gott och satt och pratade lite, men hon sa flera gånger att hon hade ont i pannan.
jag frågade om det hänt något och tydligen hade hon och Emilia "bonkat" ihopa, samt att hon väl fått en boll i huvudet.
Detta samt att det varit ganska varmt idag och hon inte druckit ordentligt, så logiskt var ju att detta var anledningarna.
Dock blev jag lite förvarnad när jag frågade om hon ville gå och lägga sig efter maten och hon svarade att det ville hon.
Så först läste jag en saga, sen så satte jag igång en CD saga till henne, hon brukar vilja det på kvällen, hjälper nog henne att koppla av lite.
och hon somnade väldigt kvickt i varje fall.
Någon timme senare så hörde jag hur hon låg och grät, så jag rusade upp till henne, hon sov fortfarande medans hon grät, så jag tog upp henne i famnen och satt med henne tills hon lugnat ner sig, och sov lugnt vidare.
Men bara strax därefter så grät hon igen, denna gången så vaknade hon, hon var väldigt varm och törstig, så vi gick ner och satt en stund, hon fick vatten och panodil, för hon hade nu jätte ont i Pannan.
Allt frid och fröjd hon slappnade av och vi gick och la oss igen, hon somnade direkt.
men bara 20 minuter ungefär, sen grät hon igen.
så upp till henne igen, lyfta upp henne och satte henne i mitt knä, nu kom Sandra hem också.
satt och försökte trösta henne när det började rinna för munnen på henne, snabbt in på toa, har nog aldrig sett någon så liten spy så mycket, stackars liten, förstår att hon grät.
Efter att vi dushat av henne och tröstat henne torkat upp allt och lagt Nalle i tvättmaskinen så kopplade hon till slut av och somnade.

Sen sov hon hela natten utan fler incidenter, så det hjälpte nog att allt fick komma upp. och idag ser hon ut att må mycket bättre, ska fixa gröt till henne (på hennes egen beställning)

så får vi se hur dagen går.