måndag, oktober 19, 2009

Läste lite bloggar om extraknäck!

Och en tanke som slog mig, jag skulle vilja syssla med valutahandel! Jag tycker ju om pengar, och tror det hade varit kul att leka runt lite med olika valutor, köpa och sälja valutor och göra sig en liten slant på det!

Kommer ju låta mycket av min provision på Kyäni stå kvar i USA tills vidare då dollarkursen är så låg just nu att jag hellre väntar tills den öka innan jag tar ut mina intjänade pengar!

It aint over until I WIN

If....

Blev nyss uppringd av IF, en väldigt trevlig dam på andra sidan och vi kom fram till att jag ska köra ner bilen till en Verkstad i Trelleborg, dom ska sen göra en prisbedömning och därefter så tar jag ett beslut om de ska laga till mig eller om jag ska ta en kontant betalning för det som hänt och fixa det själv!
Detta då jag kommer få betala 2800Kr i Självrisk, det är 2800Kr som jag idag inte har! Detta då de även kommer på något sätt ersätta mig för de lampor som blev stulna och eventuellt även sportluftfiltret.
Jag måste bara leta upp bilder och kvitton på delarna!
Det som jag tyckte lät så trevligt med IF nu var att de faktiskt kan låta mig åtgärda felet själv, så länge deras verkstad tar fram en kostnad till mig på jobbet! och skadan!

I'm that star up in the sky

If anybody asks you who I am
Just stand up tall
Look 'em in the face and say



I'm that star up in the sky
I'm that mountain peak up high
Hey I made it, mmmmmm
I'm the world's greatest
And I'm that little bit of hope
When my back's against the ropes
I can feel it, mmmmmm
I'm the world's greatest

could this be it?

Kalas i helgen!

Hela helgen har varit fylld med kalas kalas och kalas!
I fredags så Fyllde min lilla prinsessa år, och hon bestämde att vi skulle äta på McDonalds, sagt och gjort iväg till Makedonkan i trelleborg, där hon valde sin mat och jag min, sen satt vi länge och nog och åt där, innan vi begav oss vidare till Hemmakväll och hyrde en film! Blev Barbie som de 3 musketörerna eller vad den nu hette.
Hon tyckte den var bra i varje fall, till filmen åt vi ALDELES för mycket godis, och bara satt och myste
Men innan filmen, så låg där en "skattkarta" på hennes skrivbord, med hjälp av denna kartan så fick hon leta igenom huset efter sina paket som låg gömda lite här och där!
Detta älskade hon och var betydligt roligare än att bara "Här har du lite presenter" så det kommer jag nog fortsätta med nästa år också!

Lördagen sen kom Sandra och hämtade Michelle efter frukosten för att åka till ridskolan, och jag passade på att plocka lite och städa lite därhemma inför söndagen!
Sen på eftermiddagen så begav vi oss till Kulhuset för barnkalaset vi hade bokat där, det var SJUKT mycket människor på kulhuset denna lördagen och barnen hade jätteroligt att leka och busa där!
Det bjöds på varmkorv och glasspinne till barnen, och Michelle fick öppna sina presenter hon fått där, sen på kvällen var hon så trött så vi mös framför en film bara!
Hon har blivit så mysig av sig, vill ha sällskap och krypa upp i knäet när vi tittar på film, det är riktigt underbart att spendera den tiden med henne!

Söndagen slutligen gick i städning och bakets tecken, (om man bortser från Bilincidenten) Sandra kom vid lunchtid och satte igång att baka, jag gick och plockade lite och försökte roa michelle när hon inte hjälpte Sandra att baka!
Vid 3 tiden sen kom halva tjocka släckten (andra halvan kunde inte komma pga olika anledningar) och det blev mycket trevligt, jag fick även hjälp av Anders, syrrans kille att få hem min bil från Björn! efter kalaset så var det en sista kväll av mys framför en film med Michelle, för att nu vara utan henne i en hel vecka!
Känns redan tomt därhemma!

Have I overstayed my welcome?

Jag har ju en längre tid haft min BMW stående ute hos björn, hela tanken var att så ofta som jag fick tid skulle jag ut och fixa den så att all rosten försvinner mm mm
Men pga tidsbrist och andra prioriteringar som jag varit tvungen att ta först så har detta inte blivit så ofta som jag velat!
Jag har ju då även haft mycket av det material och tillbehör som skulle monteras på bilen där ute!
Har väl känts som jag "utnyttjat" dom lite, men samtidigt när jag frågat har det varit ok, och det har alltid varit lika trevligt att åka ut där, både socialt och att få pilla med bilen.
Sen har jag inte direkt någon annanstans att vara, samt att Björns hjälp och kunskap har för mig varit ovärderlig.
Men så i lördags inträffade en sak som gjorde att jag fick hem alla mina sakr och var tvungen att bärga hem min bil i all hast också.
För tydligen har någon dels försökt ta sig in i Björns garage natten till söndagen, men de har även brutit upp min motorhuv, tagit mina framlycktor, försökt ta mitt sportluftfilter i kolfiber, samt förstört en massa Metaldetaljer mm, tror även de försökt ta sig in i bagaget då den låskolven var intryckt!
Jag förstår Björn fullständigt att allt som han kan bli av med som är stöldbegärligt vill han bli av med som inte är hans.
Men på något sätt kändes det som jag har "overstayed my welcome" så att säga.
Det är tråkigt, för jag trivdes VÄLDIGT bra där ute.