tisdag, augusti 18, 2009

Bilder från GBG

Kommer senare.
måste få tag på en USB kabel till mobilen först ;)

två underbara dagar i göteborg

Då var vi på väg vidare mot Stockholm.
Vi har haft 2 underbara dagar i göteborg, i måndags så upptäckte vi att Lisseberg inte öppnade förän kl 15 och då var klockan 9 på morgonen.
Inte så mycket att göra åt, åkte med Paul ut till Paintworx och snackade lite, kom fram till att vi kunde spendera lite tid på Lek & Bus Landet som de hade, det var ett enormt lekland för barn och vuxna barn med, där spenderade vi säkert 4 timmar och hade hur kul som helst, vi var ju fortfarande ganska slitna efter resandet så.
Efter det så åkte vi er till marinan och gick och tittade på gamla krigsbåtar och ubåtar, var riktigt intressant och spännande! även Michelle gillade det.
På Kvällen så mötte vi upp med Linda också, och åkte ut till en Texas restaurang, med helt underbart god mad, wow så gott det var, och slutligen hem till Paul och Lindas lägenhet som låg nere vid havet i göteborg, otroligt fin lägenhet.
Jag och Michelle fick sova i Pauls dotters rum (hon var hos sin mor) och sov som en stock den natten.
Sen vaknade vi och steg upp vid halv 8 tiden, för en sväng ut till Paintworx, jag fick Provköra Sheriffen, Lindas Mini Cooper S med kompressor, sååååå kul gav otrolig mersmak, vågade dock inte testa den ordentligt, för mycket trafik och så hade jag Michelle i bilen.
Senare åkte vi ut till ett stort Terrarium, med en hel regnskog och akvarium där det fanns hajar och rockor och massa annat kul, samt en massa uplevelserum där man får prova en massa saker.
här var vi i nästan 4,5 timmar innan vi gick och åt.
Slutligen så öppnade Lisseberg och vi kunde gå dit vi åkte upp för att göra, och vi har haft så kul, det var en perfekt avslutning på dessa 2 dagar i göteborg.
Linda och Paul har varit helt fantastiska och ställt upp och tipsat oss vad vi kan göra, skjutsat oss överallt och varit otroligt trevliga.
Så nu är det stockholm resten av veckan som jäller!