onsdag, oktober 21, 2009

30+

Funderade lite över det här med att jag är över 30 år gammal.
Jag minns när man själv var yngre, så var de över 30 SÅÅÅ VUXNA.
Men tittar jag nu på mig själv, och hur jag är, så ser jag mig inte alls så som mina föräldrar när de var 30+ och jag var runt 10!
Visst jag har ett hus som jag bor i och måste städa, men jag gör fortfarande saker som jag gjorde för 10år sen, kanske inte lika mycket längre, men jag spelar fortfarande TV spel, jag har fortfarande ett bilintresse, jag tycker inte jag är så förändrad och så mer Vuxen, ok kanske jag tar mer ansvarsfulla beslut, men jag älskar fortfarande fart, och utmaningar och spänning.
Nej jag blir nog aldrig riktigt vuxen, även om jag blivit mer ansvarstagande.

Vet nog inte vart jag vill komma med detta, svårt att skriva vad som jag egentligen menar och som rör sig i mitt huvud!

When things go wrong! Dont go with them

Lyssnade på Less Brown från Leadership day 2003 på vägen till jobb idag och han sa detta och jag tyckte det var så bra
för många av oss när något går dåligt, hamnar i en nedåtgående spiral vi följer helt enkelt med, för vi accepterar att det går dåligt!
Men som han säger
When things go wrong, Dont go with them! Gå andra hållet istället, bestäm dig för att du ska inte dras med av nedgången, fortsätt istället att sträva efter att lyckas, att få saker att gå rätt istället!
Häng inte upp dig på det dåliga, utan fortsätta istället att vakna varje morgon och säg till dig att detta kommer bli en underbar dag! IDAG KOMMER DET GÅ BRA! IDAG SKA DET GÅ BRA!
så kommer det vända mycket snarare, för att man inte följer med i den dåliga spiralen!