måndag, november 22, 2010

Bilprovning



Fick precis från Smartson möjligheten att anmäla mig som testpilot på Opels nya bil Opel Astra Sports Tourer. Tyckte detta lät väldigt spännande och det var ju en snygg bil också vilket inte är helt fel.

mer om testet och om bilen kan ni läsa här

Det jag gillade först när jag såg bilen var utseendet, gillade att den såg sportig ut trots att det är en "familjebil" och när jag sedan läste på mig om den så hade det varit för min del en Kanon pendlar/familje bil, så att jag kan fortsätta med mina småbilar men ändå ta med mig familjen och handla, eller sticka på semester.
Sen att den är utrustad med sportfjädring som anpassar sig efter mitt sätt att köra, gör saken bara ännu roligare.

ser verkligen fram emot att ha möjligheten att få prova och skriva mycket mer om denna. Det är ju ändå en tysk och tyska bilar är ju de bästa bilarna.

(lägger till en liten video om bilen med)


och får jag som sagt chansen att prova den så lovar jag att skriva riktigt mycket om den med massa bilder och kanske lite filmer också :)
jag återkommer med andra ord.

Snö


längtar tills snön ligger vid på marken, tills man hör kraset under sulorna när man är ute och går. När solen glittrar i snön som hänger på träden.
När allt är vitt och vackert. luften känns helt ren när man andas in.
att få vara ute med Michelle och åka pulka, kasta snöboll och bygga snölycktor och snögubbar.
Jag älskar en vit vacker vinter.

HP


Homeparty, Hem presentation, Hälsopresentation, kärt barn har många namn.
Men en sak är säker, det är det absolut roligaste med MLM av alla presentationer man håller i.

KP är kul, för man får fika och man får chansen att visa vad man har att erbjuda, vilka möjligheter som finns, och få se när det tänds en dröm i ögonen på många av de man visar det för.

Att hålla och prata på ett AP är acceptans, det är då man känner att man är en ledartyp, när man får chansen att visa detta för en större massa, och om man verkligen brinner för det man gör så är det här det verkligen kommer fram. Man växer också som människa då man i början får gå utanför sin konfort zone och börja prata för andra, men med tiden blir det lättare och nu älskar jag att göra det.

Men HP det är här hjärtat i verksamheten ligger, att komma hem till sina distributörer vardagsrum och sitta ner över en kopp kaffe, berätta lite mer ingående om produkterna, snacka lite skit, skämta och ha kul, samtidigt som man visar den möjlighet som finns och bygger på deras drömmar och mål.
Men här hör jag hemma, här älskar jag att vara, att hålla i Hempresentationer är det roligaste med hela denna verksamheten.

bjud hem mig själv på en hälsokväll så får ni se mig brinna!