söndag, januari 10, 2010

Ännu en helg närmare 33

Yes bara 2 veckor och 4 dagar kvar tills jag är 33 år ung.
Känner mig inte som 33 känner mig nog inte en dag äldre än ~25.
Denna helgen har gått otroligt snabbt, igår var Michelle hos Sandra på dagen för jag var iväg i Malmö på utbildning! Eric Leander är en fantastisk utbildare måste jag säga, var en grym dag med många nycklar man kan använda på många sätt i livet, men då framför allt inom MLM och Nätverksmarknadsföring, handlade om hur man ringer, hur man presenterar och ren social teknik. Målsättning mm mm
Idag söndag så har michelle lekt med Emilia på dagen och jag var en sväng i Malmö och körde en presentation för en av Kristofers kontakter, samt fick målplanerat lite med honom.
Nu ikväll så har jag och michelle myst lite, hon tittar på Det var en gång... hon uppskattar verkligen det och man hör på hennes frågor att hon lär sig väldigt mycket.
Ska ge henne den om kroppen sen också, nu när hon visar så stort intresse i att lära sig, hon är som en svamp som bara suger åt sig nya saker hela tiden.
Vi har städat och plockat undan lite här hemma nu ikväll och ätit middag.
När Michelle gått och lagt sig så ska jag köra en liten ringkväll, behöver boka nya egna presentationer för att komma vidare, synd att man inte känner så många drivna människor, utan de flesta i min umgängeskrets är ganska nöjda med sina liv och att gå till sina jobb som det är.
Själv så är mina drömmar större än det, jag vill mer, och framför allt jag kan mer, vill inte vara fast i råttracet det sista 32 åren av mitt yrkesverksamma liv, och framför allt vill definitivt inte behöva leva på 70% av den inkomst jag idag har efter att jag går i pension.