tisdag, november 04, 2008

Nästan färdsigbloggad för idag

Sista bloggen idag
har skrivit i mitt project forum på garaget.org
http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?pid=1283265#p1283265
och en kort blogg där om dagens arbete på bilen.
så snart ska jag gå och nanna kudde
var ju hos björn hela kvällen idag, och fixade med mitt ljudbygge i bilen, stormtrivas i garaget, är min lilla getaway, där jag kan göra något jag tycker är kul, och som jag faktiskt börjar bli duktig på, bygga stereo till bilar, plasta, klä och koppla...
slipade dock bort halva fingret och har himmla ont där, samt händerna är fulla av lim som inte vill gå bort, får slitas bort! ska ut där på torsdag och göra den andra stolpen, så är det helt klart sen, så jag kan fortsätta
Björn och Eli hade varit på första besöket hos föräldra gruppen inför förlossningen, så vi snackade en del om det runt middagsbordet och lite annat småskit bara. alltid lika trevligt.
Nej nu går mina ögon i kort, dags att gå och lägga mig

avslutar med 2 låtar som varit på mitt huvud hela dagen





Godnatt alla

en snabbis

ÄR hemma en snabbis för att sedan sticka vidare till björn, ska fortsätta i garaget där ikväll, min avkoppling från verkligheten och det vanliga trampandet i ekorrhjulet.
Idag hoppas jag jag hinner allt det jag vill, så jag kan ta tag i nästa del av projectet sen!
ska bara precis hämta lite saker hemma sen sticker jag igen!

Den nyktra demonen ;)

Ska ju på Halloween fest på lördag igen, och ska ha min demondräkt, dock har den 2 stora problem!
1 så fort det blir lite mörk ser jag ingenting i princip..kan iof vara bra också för jag kan alltid skylle på att jag inte ser när något händer haha!
2 Där är ingen öppning för munnen, ska man då äta eller dricka något så blir det väldigt kladdigt.
får se om det går att lösa utan att förstöra funktionen med tyget framför ansiktet för det är coolt och får ju den effekt det ska ha!
gillar annars den dräkten riktigt bra, är så nöjd!

Meningen med livet?!

Fick lite ideer till saker jag vill få ur mig när jag läste Sandras blogg...
Meningen med livet, jag tror att det finns lite olika typer av människor,
haha no kiddin'

Tror vi dels har de som settle with what they have, de som är nöjda med att bara få vara, dvs de som nöjer sig med att ha ett jobb, veta vad de ska göra mellan 8 och 17 varje dag, komma hem till någon, så länge det finns någon att komma hem till. och veta att dagarna kommer inte förändras utan det är så här dom kommer leva.
Inget ont om det, så länge de mår bra, det är nog oftast de som itne tycker om förändringar och trivs med livet så som det är.

Sen har vi de som är ute efter ständig förändring, dom har svårt att sitta stilla på ett ställe för länge, tycker inte om att gå till jobbet och göra samma sak dag ut och dag in. Dom är ofta lite nomader i sitt boende, dvs tröttnar snabbt och vill se nya stället uppleva nya saker hela tiden! Det är dessa som ofta blir Entreprenörer, eller jobbar på företag med stora förändringar. INte alla lyckas, men alla har en intre drivkraft som tar dom framåt, som ger dom det lilla extra när de misslyckas så går de inte ner sig utan ofta reser de sig upp lär sig något av det som hände och försöker igen och igen och igen, för ofta så misslyckas de fler gånger än de lyckas!
Men utan sin drivkraft hade de gått under, och bara drivit omkrign som spöken utan mening.

Detta är som alltid min syn på saker och ting
och jag tror ni alla kan se vilken av de 2 jag tillhöra!

allmänt babblande och insikter

Lite allmänna insikter och tankar som jag har just nu!

Huset, får nog inse att vi kommer få bo kvar där ett tag till, det kommer nog ta ett tag innan vi sålt det, så vi kommer nu sattsa på att göra allt klart därhemma, inte bara de sakerna som vi måste utan även sådant som eventuellt kan öka försäljningsvärdet. dock får vi just nu ta det efterhand, eftersom ekonomin inte tillåter att vi gör något som kostar oss några pengar, allt måste lösas för hand!
jag får väl ställa mig på kvällarna sen och börja gräva ut den där jordhögen t.ex. bra styrketräning hehe!
och så är det andra smågrejor.

hmm det var nog det som kom upp i min hjärna just nu, vet att jag hade mer, men det gömmer sig väl i de små grå, kommer senare hoppas jag!