torsdag, september 25, 2008

pallar inte blogga ivkäll!

kommer igen imorgon
så ni får hålla till godo med lite gamla klassiker :p







Underbar BMW Reklam

japp det är en Youtube dag idag!!!

Jag toppar sandras elefant bild

med denna

what would you do?

Det hände mycket igår

Igår var en riktigt aktiv dag, det hände många olika saker.

Det första var att jag har nu äntligen kommit till skott och bokat ett möte med en annan bank, jepp är inte nöjd med vår bankkontakt på handelsbanken, är dock nöjd med banken så vi får väl se vad som händer.
I varje fall så ska jag till Länsförsäkringar Bank och prata med dem, de har tydligen en massa rabbatter om jag har både mina försäkringar, lån och konton där, så vi får se vad de har att erbjuda mig!
Vår mäklare som är från Länshem sa att de även har ett huslån som om jag har dubbelboende slipper jag räntorna under X antal månader, så detta vill jag veta lite mer om, det öppnar lite upp nya dörrar för mig nämligen!

Om det är så att de har denna möjligheten så ska jag ut en gång till och titta på det ena huset som jag var och tittade på för någon vecka sedan, det utan trädgård tyvär, men med många andra stora möjligheter, och ev lägga ett bud, dock lägre än vad de begär.
Men huset har legat länge till försäljning, så måste kolla lite varför det kan vara så också :-)

Sen så höll jag mitt första egna riktiga träningspass, skitkul och jag tror de 5 som var i min grupp tyckte det gav något också.
fick chansen att träna lite granna själv, när vi slog ihopa grupperna, kul var det i varje fall. Fick då också veta att en av mina tränare från Malmö Budokan ska komma och hålla i vår nästa onsdags träning, kul kul, han är grymt duktig. Och på lördag är det öppet hus där vi har vår träningslokal så vi kommer träna från 11-15 och alla är välkomna att komma och titta!

på kvällen så blev det Heroes, jag älskar den serien, den är riktigt riktigt bra, som sagt har ni itne sett den så se den!

när jag sen gått och lagt mig hade jag en av alla de hmm jag kan inte somna, mina ögon vill inte ens stänga sig dag. så det var bara å gå ner och slösurfa, läsa bloggar och dricka ett glas mjölk, detta brukar alltid hjälpa!

sen när jag precis somnat så ropar Prinsessan på Sandra och sandra börjar skrika tillbaka, så ligger dom där och skriker på varandra en stund, och Prinsessan börjar gråta, själv bestämmer jag mig för att inte blanda mig, eftersom jag inte vill ändra på Sandras beslut. men grymt störigt och jobbigt är det att ligga och lyssna på, framför allt när man ÄNTLIGEN somnat efter mycket om och men!

nu ska jag återgå till mitt arbete, men fler bloggar under dagen följer

Dagens Citat:
Livet är för viktigt för att tas seriöst.

Dagens Låt:
Work it, make it, do it,
Makes us harder, better, faster, stronger! [played throughout]

Work it harder make it better,
Do it faster makes us stronger,
More than ever, hour after hour,
Work is never over [played throughout]

Now that don't kill me,
Can only make me stronger.
I need you to hurry up now
'Cause I can't wait much longer.
I know I got to be right now
'Cause I can't get much wronger.
Man, I been waitin' all night now,
That's how long I've been on ya.