torsdag, december 25, 2008

Smile



Mahnamahna

Michelle råkade backa in i granen


Nu är det inte långt kvar tills den åker ut igen, men den överlevde julafton i varje fall ;)

ojdå glömde

Hade ju en bild på de julklappar som jag fick, nackdelen med att ha barn är att helt plötsligt får jag inga julklappar alls nästan längre!
men detta fick jag i varje fall!


Först det jag fick av Sandra och Michelle här hemma, lite strumpor, en Elvis bok och ett Guitar Hero, tyvär till PS2 och inte till PS3 men det fixar vi enkelt sen med ett byte!
Och av resten av släkten fick jag, Ännu mera strumpor, en dassbok, berts fräckisar och lite Godis! Någon måste tro att jag behöver bättra på min humor eller att jag redan har väldigt låg sådan :)

Dagen efter Julafton

Då var Julafton äntligen avklarat.
var en mycket mysig Julafton hemma hos syrran, hon hade gjort det mycket bra och mysigt, massa god mat, god dricka.
Anders ( min mosters nya kille) var Tomte sen. jag åt så mycke att jag höll på att spricka, och sen åt jag lite till.... ja ni vet nog alla hur det är lol
Har inte tagit några bilder, för jag glömde min Kameramobil... så ni får klara er utan helt enkelt.
Mitt under kalle Anka så kommer de på att Mamma har glömt Julmusten hemma, så vi har ingen Julmust allt på matbordet... hur lätt på en skala tror ni det är att få tag på julmust i Ystad efter kl 3 på eftermiddagen?
Jag och Daniel begav oss iväg i varje fall, och 3 mackar och 2 butiker senare som alla utom den sista Statoil hade stängt så fick vi tag på 0,5 liters flaskor med Julmust, 4st för 50Kr så 2 liter Julmust för 50kr plus pant ouch :( men vi fick Julmust i varje fall.
Det enda som saknades där var egentligen Michelle, saknade att ha henne där på julafton jätte mycket.. hon må vara en högljud buse, men hon är min högljudda buse!

var hemma igen vid 9 halv 10 ungefär, och då kommer hon ner när hon hörde mig och slänger sig runt min hals, det var helt udnerbar, jag är så glad att jag valde att komma hem istället för att sova hos min mamma den kvällen!
Där på golvet i hallen fick hon sina sista julklappar, sittandes i bara sina trosor, de julklapparna som jag hade med mig hem från resten av släkten :-)
Sen gick vi och la oss igen, Sandra Satt och spelade WoW och jag gav mig på lite mer EQ2, kunde ju tyvär inte leka med mitt Guitar Hero.
Idag Juldagen ska vi leka lite med hennes nya spel och sen får vi väl se vad dagen har i sitt sköte

Trevlig fortsättning alla