måndag, augusti 30, 2010

Vilka möjligheter

Vilket bolag, vilka möjligheter, vilken ledning!!!
Har suttit och gått igenom mina anteckningar från ihelgen och även satt samman en träning till på Torsdag (eller en PPT i varje fall)
och desto fler gånger jag läser igenom anteckningarna desto bättre fattar jag att Kyäni gör ALLT för att det ska bli bättre och lättare för oss Distributörer att tjäna pengar, och hjälpa våra medmänniskor till en bättre hälsa!
Kan bara säga, jag är på rätt plats, i rätt bolag, vid helt rätt tidpunkt.
Jag vill även säga till alla er gamla distributörer som kanske kännde att ni inte hade tid, eller motivationen, avvara lite tid nu på torsdag, kom in till First Hotel på Jörgen Kocks gatan i Malmö. och lyssna. Ni kommer inte bli besvikna, det lovar jag!
Ha en fantastisk dag nu, så ses vi på torsdag!

Ta er tid att lyssna på detta

Det är väl värda 9 minutrar!
Jag lyssnade under 1 timme på ett föredrag med Dr Tan om just E-Vitamin och Tocotrienoler, och hur viktiga de är för kroppen!
det är också huvudvitaminen i vår Sunset.
men som sagt, avfärda inte att lyssna, han berättar det väldigt bra!


Nytt verktyg att jobba med

Go Blue gav alla oss ditributörer ett klockrent verktyg att använda och jobba med.
istället för alla dessa oproffionella hemsidor som huserar, så har vi nu en standard som alla vi distributörer kan jobba med, där alla information är korrekt, och vi inte behöver lägga jobbet på en hemsida, utan istället så kan vi vara på fältet och visa denna otroliga möjlighet och dessa produkter som är de bästa som går att hitta på marknaden.
Har du ännu inte provat dom, skicka mig ett mail så ska du få 7 dagars prov helt gratis!
du kommer redan efter dessa 7 dagarna känna dig piggare och må bättre!