onsdag, april 14, 2010

You want something. Go get it. Period.



En av de bästa scenerna i en av de bästa filmer som finns, älskar denna filmen, ska nog se den snart igen. Man blir så inspirerad, och den visar verkligen att alla kan!! PERIOD

Vad är min tid värd


Då hade man spenderat ytterliggare tid nere på huset som är sålt
Köparen hade massa frågor och behövde information.
Känns som det fortfarande stjäl massa av min tid, och hur mycket är min tid då värd, för just nu så spenderar jag dels en massa pengar på saker för att få tillbaka de pengarna som de har "gisslan" dvs mina 50'000kr och för att göra det så måste jag dels dela på halva summan av alla saker vi får köpa in, men jag måste också offra ännu mera tid på att vara med när vi är där och målar, fixar taket, när dom ringer och har husfrågor och vill att jag kommer ner.
allt detta gör att jag fortfarande inte hinner ta hand om mitt eget som jag borde, hela min dag idag gick åt t.ex. nere i huset, en dag som annars skulle spenderats med att packa upp lite mer här och tillsammans med michelle, men istället så har jag bara hunnit laga mat, stoppa in Michelle i dushen och ska snart lägga henne! pust, när ska det vara över. jo jag vet om 3 månader / eller om 10 år för 10 år är så länge vi har ansvar för huset.......

Sponsorer sökes

Då har man börjat med jakten på sponsorer till Bilen.
än så länge har jag
Dekaltrim.nu ger mig upp till 30% på allting tack vare skåne crazy tour 2010 klicka gärna in på deras websida de har mer än bildekaler och bildekor. Du kan bland annat designa din egen t-shirt mm.
Sen har även tillbilen.se erbjudit mig 10-20% på det jag handlar, ibland även mer om det är något de redan har i lager. från dem kommer jag bl.a. köpa sänkningssatts och bromskivivor mm.
Men känner du att du också vill synas på min bil, så hör av dig så gör vi ett bra deal.
Jag kommer synas ute på massor av träffar i sommar och till Vallåkra kommer bilen för 2010 vara färdig och deltaga i årets nykommling är min tanke!