fredag, oktober 15, 2010

Dagens Android Tips


Den absolut mest använda appen jag har i min SonyEricsson X10 Mini är Spotify.
Du behöver dock ett Spotify Premium Konto för 99Kr i månaden, men det är så värt att ha tillgång till all den musik som finns där för endast 99Kr.
Spotify Appen till Android laddar man enkelt ner på Market place, den är kostnadsfri, sen så har man full tillgång till alla sina Spellistor även i mobilen, och tack vare att där är Wifi i X10 telefonerna, så när man är hemma så slår man på Wifi, sen går man in i Appen, och så väljer man vilka spellistor man vill ha Offline, den tankar då in alla de låtarna från de spellistorna till ditt Minneskort och efter det kan man när man inte är hemma ställa om Spotify till offline läge, lyssna på all sin Spotify musik i mobilen utan att det tar en massa datatrafik om man nu inte har ett bra Dataavtal med sin operatör.
Tack vare Spotify i mobilen kan jag nu enkelt då jag befinner mig mycket i bilen lyssna på all min musik där bara genom att koppla in mobilen i min bilstereo, när jag är ute och går, har jag full tillgång till all min musik.
Spotify måste vara något av det bästa som finns för alla som älskar musik, och tar vare denna appen är man inte låst till att bra ha det hemma!

Dagens Webside tips

eller, ska ni köpa en nördig present till mig.... titta här

en äkta nördsida med massa bra t-shirts och annat onödigt men väldigt kul saker och prylar, som man inte behöver men bara vill ha :)